Tuesday, December 15, 2009

EestiPoiss

Õhtust,päkapikkude ja habemikust taadi sõbrad!Ja hoiduge oma suures seksimaanias neid väikesi toimekaid mehikesi ahistamast moel, millest just kirjutas eelmine Luigepoju Ekspressen Veiko Märka sulega.Kirjeldades kuidas Rocca al Mare Jõulumaa tegevdirektor Maarold Onnikainen olevat mitut päkapikku ahistanud ja koguni pilastanud(?) Geiaktivist,keegi Hjalmar Mardov aga nõudvat lausa päkapikkudega abiellumise õigust(?).Loen neid vaimukusi ja meenutan mõttes kunagi noorpõlves nähtud väljamaa "porri".Kui Õhtulehes töötamise aegu tõi üks Kiviranna Lempsi vana tuttav Taanist turismireisilt paar seninägematut vaimukust lausa muinasjutulise seksifantaasia teemal. Ühes oligi filmitud Punamütsikese ja seitsme päkapiku vilgas suguline tegevus.Et ablas miisuke,see punase mütsiga plix vajas pidevalt oma väikeste sõprade tähelepanu ja seda va "suurte inimeste asja". Mille nimel siis koos elati! Oleks nädalalehe valvehumorist seda linateost näinud-kujutan ette millise üllatava shedöövriga veel siis hakkama saanuks.
Elu ise ründab kah sama ainestikuga.Just avaldati shotlaste ülikooli uurimus sellest,et mehed ei hinda piitspeeni naisi.Nüüd on põnev peagi lehe naljanurgast lugeda kuidas hambamehed seda uudist kommenteerivad.
Keegi dr.Calderwell jälle tuvastas,et täiskuu ajab teatud haigla patsiendid pööraseks.Nad hakkavat ulguma,hammustama ja küünistama. Uudis paisati meediasse seetõttu,et lähim täiskuuöö külastab meid aastavahetusel.Aga kuhu kolis Paldiski mnt. asutus? Põnev ju - nüüd me ei tea,kustpoolt tulijate eest end hoida.Kui keegi palatiukse lahti unustab...
Remark sisepoliitikast:riigilt kogujad eskaleerivad minuarust revolutsioonilist situatsiooni riigis.Märgates,et väljanuputatud keskmisest palgast,asjapulkade palganumbri põhjast, üpris vähe järel. Alles see oli 17 tuhat ja ülegi, siis ligi kaksteist,nüüd üksteist tuhat ja sada viisteist.Ja seetõttu kutsutute ning seatute palganumbrid muudkui kukkusid.Asi vajas kohe vigade parandust,mis sai ka just tehtud.Rahanumber muudeti autonoomseks,vabalt oma vajadustest tuletatavaks.Presidendile 82 tuhhi ja pealegi,endile neli tuhhi per naase iga kuu lisaks.Ergma Enele ja asetäitjale kah vaeva korvav tasu -kuidagi peab riigivõim ju Ansipi ja Savisaare hinnatõusudega sõdima(!)Miks mainin olukorda revolutsiooniliseks? Sest loen interneti kommikastidest sama ärevaid ohusignaale nagu vahetult enne pronksiöö tulekut.Lausa otsesõnu kostavad üleskutsed purustada rõhujate klann,raputada nende võimutäiust ja ohjeldada saamahimu.Ja et Lohetapja Püha Jüri süüdistas just riigireetmises Ansipit,Langi ja veel üht seltsimeest,kelle pihta koputas KaPosse, võib asi ühel koledal päeval kiskuda päris kummaliseks..
Kui kolmikul sõrmed sahtlivahel ja rauduks selja taga kolksatab, tuvastan küllap kolmandagi süüdistatava ja toon ta nime teie palge ette.Ju see Paeti-poiss oligi.
Seniks aga
lehva-lehva!
Parimatega
endiselt teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment