Monday, December 16, 2013

Vene internet kui *Imede põld*

Mida kõike te siit ei leia-jutuubikus on hulgi igasugust tapvat infi.Saate teada et Venemaal toodetav viinuski on puhas solk, sest tehakse keemilise protsessi tulemusel  kas naftast või saepurust,Mõlemad teemad on hästi tuttavad - kui olin veel põhikoolipoiss, oli meil kodus juttu nn puupiiritusest  mis oli tehniline vedelik ning mida mõned alkassid lakkusid.Kui oli karmilt raudkõva tervis.Nagu vene sõduril Ukrainas-vahel ostsime linnaloal käies salaja pudeli rohelise sildiga viinuskit hüüdnimega piirivalvur, mil hinnaks 3.62. Vähe karmim vodka oli Ekstra hinnaga 4.12,seda solbakud ei krabanud, sest sõduri kuupalk oli 3.80. Aga see rohelise sildi ja rohelise, ühekordse korgiga ampull levitas ilget naftalõhna kui mütsi maha katkusid.Kiitsin alati kaastuletõrjujaile et küllap me naftast toodetud solki joome.Need krantsid ei uskunud mitte, pidasid pilajutuks. Nüüd näevad jutuubikust ise, kui interneti-inimesed onvad.
Sealtsamast avastasin täna Semjon Slepakovi võrratuid laulukesi nautides poolkogemata põhjaliku ülevaate Hitleri viimastest aastatest...Argentinas.Kuhu mees pärast väidetava teisiku Gustaf Willeri surmamineku ja põletamise järel pages.Tema ihulendur  Hanna Raich tõusis oma väikelennukil õhku Brandenburgi väravate juures autobahnil ning viis Aadu sadamasse, kus teda ootas merekindel alus. Läbi Norra sattunud mees Argentinasse, kus ootas varakult ettevalmistatud õdus majake, kotedz koos toimeka majapidajannaga,kes telekaamera ees väitis et 1945...1952 toitnud  kurja deemontegelast, taimetoitlast ka lihaga.Nii majakene kui tädike olid kenasti kaadris ning mõlemal oli oma,veenev lugu.Minu Mimmiliisa väitis küll,et seda juttu Hitleri imelisest pääsemisest on ammu serveeritud kuid tema ei usu  midagi.Aga  kõnetati ju  filmilõigus USA genealooge, uurijaid, kes väidetava Hitleri surnupealuu puhul tuvastasid,et see kuulunud ...naisele.Ning muudki asjakohased seigad mis salapärasele loole oma kummalist valgust heitsid,tuleb tunnistada et kus suitsu seal tuld.Ja kuna Hitleri vennapoeg William Patrik elas veel kaua pärast sõda USA-s,kuigi vahetatud perenimega et vältida tarbetut huvi oma isiku vastu, pole sugugi ilmvõimatu ka vana Aadu enda pääsemine,kelle eest vallutatud Berliinis loovutas elu teisik Gustaf.Võitjaist venelaste õhinat tol ajal ning segadust asja ümber mõistab suurrahva pohhuismi arvestades täiesti
teie vene armee reservsõdurist paadikapten Neemo E Poldre
P. S. Kas te seda ikka usute, et Hitleri väidetav pealuu ning osa lõualuust koos hammastega on hoiul KGB peamajas ka tänapäeval,kuigi kolmetäheline suure purustusjõuga organisatsioon  ammu vajunud minevikku.

No comments:

Post a Comment