Monday, December 30, 2013

Two in one elik me jõulukommete next level

Oleme eile tulnud koju Pärnu retkelt,kus väisasime õekese kodu ja Endla teatrit,vaadates vallatut külavodevilli Viimane kauboi. Minuarust oli üks vallatu pullitegemine lõbusa provintsiteatri tasemel, kuigi kaasa tegi vist terve teatri lavatrupp, tipus Carmen Mikiver,Ago Anderson,Jüri Vlassov jpt., vähemtuntud nimed.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida,vaid hoopiski me eilsest ühisest kirikuskäigust.Mimmiliisa küll orgunnis jõulujärgse kirikuretke, sest oli tulemas tema lemmiku Riho Sibula  ja Mari Pokineni kontsert jõuluehteis Kaarli kirikus. Ent kui olime majutunud omas pesas Pargi uulitsas,lohutanud ligi 24 tundi üksi olnud koerakest selgus kurb tõsiasi-kultpohhodi korraldaja ise oli haigestunud, kõht lahti ja külmavärinadki kallal.Nii mängisime plaanid ringi,tema asemel tuli isa Aarne, Beriti pere oli juba varem plaanitud. Nii läksimegi, neli suurt ja väike printsess Anna meiega kaasas.
Jõulukommete uueks tasandiks võib pidada seda, et kuigi paljud meist ei käi jõulukirikus püha isa jutlust kuulamas, on siiski täismaja kirikukukontserdil, mis leiab samuti aset kiirel aastavahetuse perioodil.Meiegi pääsesime elamust nautima tänu lisakontserdile mis algas k.19,sest eelmine k.16 kontsert oli välja müüdud.Mulle hilisem aeg meeldis,sest vastasel korral tulnuks sissehitatud GPS-i süsteemi katsetamine ja rahulik tagasisõit ära jätta, poleks olnud lihtsalt ajavaru mis tekkis nüüd,tänu hilisemale kontserdile.Kus Luksemburgi neiu oli kui näidislaps,pidades vapralt vastu,kuigi igavuse pisik käis vahel kimbutamas.
Pärnakad tegid täna meil kiirpeatuse teel Haabneeme kodu kütma ning päkapikuna esinenud Valter ulatas saabumisel plaadimängija koos mitmete vinüülplaatidega.Olime ju veetnud õdusa muusikaõhtu pärast teatrit Lennuki t. muusikatoas, kus valdavalt tellisime head kantrit, mida majaperemehel oli õnneks ohtralt.Sellest meite elamusest innustunult saigi teoks see plaadimängija kinkimine,kuna neil peres juba uuem pill.Nüüd saab homsel vana-aastaõhtul meiegi neljane seltskond kaifida seda va omapärast vanaaegset plaadimuusikat,mis lõbustas juba me esivanemaid
tõdeb rahuldustundega teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment