Wednesday, December 18, 2013

EW on asiste inimeste tõhus äriprojekt

Selles veendute üha enam kui käite ringi avalisilmi.Täna teatati, et riik tagastab maavarade ahnitsejaile keskkonnatasusid 4,8 mln eurot. Ja mitte keegi ei kuule rahandusministeeriumi aknaist seakisale sarnast röökimist et riik saab paljaks varastatud.Kuigi kaevandajad maksavad järgmisel aastal riigikassasse eeldatavalt 12 miljonit ja ülejärgmisel aastal 17 miljonit plaanitust vähem. Sellest pole ju midagi, arvab Jürgen, kes äsja praalis et laestnapsatud numbriga 24 miljonit tööautodelt plaanitud maksuraha puudujääk on kolossaalne kaotus meile kõigile. Fiasko. Läbikukkumine, kui maakeeli öelda. Nüüd pole miskit nuttu ega hala, sest parteile omad inimesed ju päästetud tarbetust rahamaksmisest. Aga kes nüüd kogub kreekamaalastele neile vajalikud summad või kurvakestele ameerikamaalastele neile Sandori poolt lubatu.Järelikult peame püksirihma pingutama meie ise, eestimaalased, kes me ei vaja lastetoetusi, ei vaja hambaraviraha ega mingit tühist matusetoetustki.
Meile,haugimäluga valijaile, meeldivad reformerid, kes on sõnakad juhid me riigitüüri kallal.Nimelt on kodumaa kõrgest kõnepuldist tõotatud, et peagi oleme viie rikkaima hulgas.Praegu aga oleme euroala riikide seas koguni esimesed, sest hinnatõusuliidri aukoht kuulub nimelt meile.Teisel kohal on Soome ja kolmandal Saksamaa. Kelle uus majandusminister Merkeli vastses kabinetis sai just ülesandeks valvata et elektrihind ei tõuseks. Meie lugupeet majandusministril suisa vastupidine ülesanne käsil-tema peab valvama et elektrihind ei langeks....Tule Jumal appi-siis äkki langevad isegi tipp-pealikute palganumbrid kui loll rahvas pappi kokku ei kanna.
Pajatame usinalt Rail Baltica projektist,kuid pole endale teadvustanud et 61 protsenti eestimaalastest ei ole Eurobaromeetri uuringu kohaselt mitte kunagi rongiga sõitnud.Kuna iga viies eestlane elab suhtelises vasesuses, siis tasub uskuda, et ju ei sõidagi-rongisõit pole ju tasuta
arvab teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment