Sunday, December 15, 2013

Ka lätlane tahab olla naabrist parem

See mõte tükkis pähe kui kuulsin raadios uudist lõunanaabreilt -Meil euro hinda ei tõsta. No tõstab küll, ja kuidas veel.Tulevad ka suhkru-ja küüslaugutrahvid ning nõuded külaKAUPLUSE NELJA KRAANIKAUSI KOHTA. Porgandite kõveruse määravad ka neil ära euroonud,sedastades sealsamas et porgand on nüüd puuvili...Mis erilist kahjurõõmu tekitab, on see kuuenda varba trahv, sest euroliidus on seadusega määratud vaid viis ühel ja viis teisel koival.
Seda kõike need õnnetumad olevused ehk kiluvargad ei oska teps mitte kartagi, sest eks nendegi bojaarid on hoolega oma rahva ajusid puuderdanud miska inimesi õnnestada legendiga juba 2014  jaanuarist koos eurorahaga saabuva õitseaja kohta ja lubada et 350 aasta pärast saabub helge tulevik, nagu just endise murdmatu liidu huumorisaates vene inimestele tõotati.Palju head nalja kulgeb läbi internetiavaruste üle idapiiri, ole vaid mees ja nopi killukesi.
Lapsepõlvest alates lähevad venelased alati ööunele oma tollest ajast pärit  lemmikloom kaisus. Putin näiteks võtab teki alla kaasa üleskeeratava karukese, Kogu saal rõkatab südamest.
Nagu ka siis, kui Semjon Slepakov laulab kitarri saatel laulu -Enne pulmi ei tohi...või Zadornov räägib vaimuka loo Publik Morozov. Kolumbus sai olla vaid venelane kui Ameerikat avastama sõites sattus hoopis Indiasse. Või siis lugu, kus parteifoorumil töötati välja igaühe isiklik arvamus. Kas ei tule mu armsale lugejale silme ette  Jääkeldri sündroom, küsin.
Vahelugemist.Tuntud liiklusjurist sai hakkama uskumatu teoga-päästis liiklusmentide käest ära ühe spordipoisi,kes kimas oma Audiga Peterburi maantee pääl 180 km/h ning sai trahvi koos juhiloa ära võtmisega.Jurist tõestas kohtus,et lendurist sohvril oli põhjus kiirustamiseks kuna testis vibratsiooni mis arvatavalt tasakaalustamata rehvidest tulenes.Huumor seisneb selles et kui rehvitestijaid koguneb mituteist polegi enam põhjust neile valusat laksu anda.Sest kõnealusel kutil olla pidev vajadus käia autoga Raplas kossutrennis ning pealekauba veel töö- ja pereelugi.No kellel ei oleks kui tegu asise inimesega,küsin.Ja mehe juhiluba päästeti mentla naelaotsa riputamisest.
Vahele tuli sideseanss luksemburglastega.Anna,meie printsess kohtus täna jõuluvanaga pärast laulu- koori proovi ning sai habemikult oma esimese kingipaki. Sõnad piparkook ja habe olid igatahes hilisõhtuks selged, nagu ka meie vestlus näitas.
Nüüd saatsime kauge pere unehõlma ja peagi läheme ka ise Mimmiliisaga unenägude maale.
Lõpetuseks- kui asjalikud on ameeriklased, kes väntavat filmi Tchapajev neegriga peaosas. Kuna mees võitles ju valgete vastu, on rollitäitja valik õigustet. Ent millega on õigustet me valitsuse poolt äsja vastu võetud poliitilise streigi keelu seadus.Kumb oli määravam,kas Ukraina juhtum või äsjane Tampere vastuhakk võimule,selle üle peab veel juurdlema.Seni pole valitsus ja ametiühingud suutnud ühist tõlgendust leida, sedastab ekspoliitik,see heleroheline
ja paadikapten Neemo E Poldre
Hyvää yöta.

No comments:

Post a Comment