Saturday, December 21, 2013

Jõulud lähenevad meile suisa ülikiiresti ja lõbusalt

Tänane tore pannkoogihommik oli justkui selle kinnituseks. Berit tootis pannukakku elik olime  Luxembourgi printsess Annaga sattunud kui creperiisse. Kes ei suutnudki viimast kreppi põske pista ning see kuulus teenitult laua all ooteasendis passivale Sissyle.
Ametiposti otsas viibib mede Mimmiliisa kes rahuldab lilleostlejate müstilisi pühadevajadusi. Tänane kimbutellimus ületaski tuhande euro piiri ning see läks kennelliidu igasuguste kutsade suurte lillevajaduste rahuldamiseks...Ohh neid tänapäeva koeri küll.
Midagi head ka - mulle ajakirjanike liidust saabunud pressiteade pakub infot et uuel aastal alanevad alates kümnest protsendist kõrgvererõhutõve ja kasvajate ravimid, sest neid hakatakse sisse ostma riikidest kus need tunduvalt odavamad.
Isandameestele kuuluv linnriik Tallinn tegi kah imearmsa kingituse oma kokkumeelitet asukaile, vibutades maksukirvest linnas parkijate autokatuste kohal.Nüüd on kilulinnas parkimine kallim kui Helsinkis,kuid suti odavam veel kui Stockholmis ja Riias, pakub SLOleht teile justkui vabandavalt... Põnevust ja vürtsi lisab teadasaamisele see,et meer Edik ja tema käsilane Vitsutaja olid kohe varmad oma palganumbrile tuhatkond euri lisama.Ehk suisa 30 protsenti kasvatama.Vaat kui pööbli, lumpeni kuusissetulekule lisandub tühised kolm protsenti, on kõik see ilm täis kisa ja kära-olge tänulikud me lakkamatu hoolitsuse ja õnneliku lapsepõlve eest. Eks ole hoolitsus seegi kui õhtune teatrikülastusaeg tiksub autoklaasile arveid kohe kallimalt ning nädalavahetusedki toovad kena kopika raha prassivale linnaviletsusele.Nüüd ehk saate teiegi aru, miks linnaisad premeerisid oma lauaülemaid ja nõunik-abilisi juba varakult invaliidide tasuta parkimiskaartidega.Seakari,mitte Tallinna raad,  käratab nii mõnigi ajastuteadlik linnakodanik südametäiega.Aga mida muud oligi oodata end võimule tsementeerinud aferistide poolt, küsib siit
teie paadikapten Neemo E Poldre
P.S.Miks on nii, et kütusemüüja Olerex teeb massiivset tele-ja printreklaami,aga bensiiniostjad kogunevad seepeale hoopiski Sõpruse pst Viis-Pluss bensujaama,mis minugi lemmik juba üle paarikümne aasta, küsisin viimati kui seal üleeile paaki täitsin.Teenindajast noormees ainult naeratas vabandavalt.

No comments:

Post a Comment