Tuesday, July 23, 2013

Öösiti külastavad inimesi targad mõtted

Kuigi öeldakse et öös on asju,aga tühja sa neid hommikul voodi eest leiad.Mõtted meenuvad küll - näiteks täna hommikul meenusid mu öised mõtted pärast õhtust lehelugemist internetis, kus sain teada et zoovolinik Sepper sõitis Leetu omasooiharate protsessiooni jälgima ja toetama.Välkvalge hetk mis mind unehõlmas tabas oli järgmine-mis saaks siis kui jätaksime PD-inimesed täiesti rahule. Üldse ei sekkuks miskitmoodi nende tegemistesse ega paraadidesse ega klubidesse ega ka tungivaisse  abiellumisihaluisse.Saame siis näha kuidas praevad omas rasvas ning suisa omaette puristades. Sest ega meil enam suurt muud üle jäägi, kuna rünnakud heteroinimestest vähemuse vastu kisuvad järjest kummalisemaiks.Otsustage ise-juba häirivad PD-inimesi heterorahva lembelaulud, mille nimel ei peeta paljuks armastuslaulukeste keelustamise nõudmisi.
Kuidagi liigselt elavad heteroinimesed kaasa/sisse teisiti mõtlejate sebimistesse, arvan. See just innustabki neid vastupanuliikumisele kui me noid kuulsaid ja kummalisi rahule ei jäta. Minu üleskutse oleks siis eelöeldule vastav Tehke mis tahate aga mitte minu perekonnale. Ja kusagil varjatult,sordiini või teki all.
Kui olete ettepanekuga päri, toimige vastavalt ning ärge erutuge kui päevast päevas peate lõpmatut  PDpropagandat kuulama/lugema
Vahelugemist pojukestest.Kui eile olid põnnid minu hoida ning diivanilaual imiteerisime mitmeid  põnevaid  liiklusolukordi mudelautodega,vedas looduse kutse Patriku korraks ära pissimajja.Kuidagi loomulikult pakkus noorsand-pane me mäng korraks pausi peale.Naersin et vähe polnud-kuidas saaks lauamängule paus suruda.
Ju tema teab,ent mitte paadikapten
Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment