Friday, July 19, 2013

Mingid suuremad muutused on õhus

     Meediapilt seda juba mõned kuud peegeldab.Nii on läinud kaubaks printmeedias  mitmesugused huumorikillukesed kord Esimese Andruse, kord Jürgeni ülbuse pihta.Euroopa parim rahandusminister on halvustava suhtumise kuhjaga ära teeninud, kuigi kipub teenima kõrge aujärjega kohta suure liidu võimukoridoride keskel.Seni viimane Luigepoju Ekspressen mahutas eile Kranaati mõtlemapaneva jutukese sellest kuidas ärmatajad pistavad Kadrioru kuludesse oma kõiksuguseid arveid...vaimukalt, kusjuures. PM pakub täna värskeima Juku anekdoodi kuidas vallatust anekdoodikangelaspoisist sai oma kooli lõpetamise järel tubli majandusminister.
Koolist veel, suurkoolist. Mitu tänast ajalehte kirjutavad sellest et mu vana hea noorem kolleeg Priit Hõbemägi astus tlü-sse ajakirjandust õppima.Poiss käib minu radu, sest alustas samuti Õhtulehe sekretariaadis ajalehe maketeerimise/kujundamisega. Aga nüüdseks on ta jõudnud kaugemale-koostades  leheneegri ülikoolituse õppekava mida lähebki nüüd testima.Seda et Vana Hõbe on ise kvalifitseerunud meediaõppejõuks teadsin juba varem. Tragi vend, olnud peatoimetaja nagu minagi ning nüüd läks valehäbita ajakirjandust õppima.
Ajaleheuudis  seegi, et Eestis on Balti riikide ohutuim liiklus.Kuigi veerand kõigist õnnetustest langeb alkonautjuhtide arvele.Mõelgem,kui roosiline oleks olukord siis kui kuulaksime liikluspolitsei pealikut Alo Kirsimäed, et tanklais ei peaks mitte alkoampulle müüdama.Bensaaferistid vaidlevad talle vastu, et tänane olukord NEILE küllalt hea.Mina karistaks igal võimalusel liitrihinna tõstjaid just aslkoholikeeluga, et mida kurradit. Lüpsate meid et vähe pole ja joodate täis kah.
Ning kuhu on jäänud ilusad kavad et purjuspäi paugu pannud huligaaninimene maksku  kinni kõik kannatanute haiglaravi- ja liikluskahjud, sealhulgas enda omad. Ainult see kõrgeima ohu allika-sõiduvahendi konfiskeerimine toimib, nagu ka shokivangistus elik kohene arest.
Pole olnud enam juttu sellestki et liikluses patustanu kindlustustariif peaks lakke kargama-kas see ikka on juba nii ehk mitte.Pean vist esitama küsimuse asjaomastele instantsidele,kasvõi läbi meedia.
Seda et mu tütretütar,väike Anna on äärmiselt intelligentne olevus, pisike blondikiharaline inglike, pole vaja päridagi. Sest kaugelti näha.Jalutab elutoas ringi ja uudistab diivanilauakesele asetet kahte teleripulti,siis piidleb samas minu prille ja Mimmiliisa välgumihklit.Aga pärast uurimistööd napsab lauakeselt näppu vaid pojukeste mänguasja - Angry Birdsi.Täna käib mööda samal lauakesel asetsevast lillekompositsioonist mis väikeses vaagnakesel. Piidleb, aga ei puutu ja jalutab edasi.Vähe on temaealisi pisikesi inimesi kes ei näpi valimatult kõike mis silma alla jääb, seda usub ja teab
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment