Monday, July 29, 2013

Musta huumori maski all ilmselt

oli serveeritud Vene välisministeeriumi tänane protest Sinimägede veterangrenaderide mälestuspäeva pihta.Sest see kõlas nii- kogu üritus oli RÄIGE INIMÕIGUSTE RIKKUMINE /Sic/.Siit peab arukas inimene järeldama et punasõdureil oli õigus nii esimese okupatsiooni ajal kui sõjaga naastes baltlasi TAPPA JA KÜÜDITADA, SEST SEE OLI PUNASÕDURITE VÕÕRANDAMATU õigus ning leninlik püha üritus karistada uskmatuid koeri, aga vastuhakk oli juba kurjast,see tuleb hukka mõista nii nüüd kui edaspidi.
      Huvitav oleks tõesti teada, mida mõistavad inimõigustena Euroopa Liidult häälekalt oma rahvale vaba liikumist nõudvad Kremli peremehed.Kindlasti mitte seda millest mõtlevad ühinenud Euroopa rahvad,sest nende mõttemaailm pole nii väärastunud,sassi aetud jabura kommunistliku ideoloogiaga.
Keegi teeb jatkuvalt katseid meiegi kallal.Miks muidu väidab me politsei et telefonivarast otsides ei tohi teda positsioneerida, sest väidetavalt keelab seda miskine säädus, mis kaitseb toda vargapoissi. Täna lisandus ka autovaraste jälitamise ning kinninabimise teema.Et kui keegi võittis auto sõitmiseks elik laenas, tuleb tedagi siidkinnastes kohelda.Kas naljamehest nooruke siseminister ootab ja loodab omakohtu korralekutsuvale mõjule või heiastuvad talle muud ideed, pole allakirjutanule teada antud.Autovaras,kes vahepeal oli ärandaja on nüüd lihtsalt omandaja,endine e.põhiomanik lihtsalt kannatanu...Ta ju pole enam miskine omandaja ega omanik.Sest uus mees,Jefim on juba päral nagu SLeht teatab..     
             Veetsime Mimmiliisaga tänase imekena ja suvesooja päevakese Ihasalus Mumme Sirtsu juures.Naised käisi meres,mis majakesest tühja pudeli viske kaugusel,meie Mardiga heietasime minevikumälestusi.Selgus et minu hea Õhtulehe töökaaslane reklaamimees Jüri Jakoobi oli temagi  paremaid ning   võimekamaid defkahankesõpru,kes igas olukorras kõikvõimalikkke asju suutis kohale võluda. Siis pakuti mõnus suine lõuna - heeringas värske kartuli ning ürdivõiga,juurde valitud sibulast rõngaid. Õlut manustasime Mardiga  kahe mehe moodi...Õhtu pühendas mo lambasihver hoopiski vaarikamoosi keetmisele,mille ka purgatooriumisse e.purkidesse sahistas.Pätu ja Sepo käisid köögis moosivahuga maiustamas ning olid kergelt häiritud kui pakkusin teelusikaid näpulakkumise asemele. Huvitav kas kodus üldse kombeid pole õpetatud, mõtlesin.Kuimitmes kord juba imestavad kui neid korrale kutsun ja käitumisjuhiseid jagan.Mulle küll ei meeldi kui pannkoogihommikul moosipurki näppe pistetakse või külmikust haaratud mahlapakist otse juuakse, kuigi pakun teeklaase sest nii on viisakam kuna mehed just oma koduse külmiku kallal ei nahista. Veetilgad jätavad kivissegi jälje,küllap ka minu kombeõpetused kunagi vilja kannavad
usub paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment