Wednesday, July 24, 2013

Inglismannidele ei sobi Rootsi poliitkorrektsus

Sellisele järeldusele võis tulla igaüks, kes viibis just nüüd Albioni maal kui sündis uus kuningas.St Mary haiglas nägi ilmavalgust väike troonipärija, poisslaps -selle tähistamiseks värvusid siniseks kuulsa Trafalgari väljaku purskkaevud ning Toweri sild.189 m kõrgusele BT Towerile tekkis kiri Sündis poiss.Ka kõmuajaleht The Sun oli sel päeval The Son.
Meenutan, et vastavalt uuele joonele pole Rootsis ei poisse ega tüdrukuid - on vaid sõbrakesed... Selle enam kui kummalise uuenduse valguses pidanuks olema kõikjal sloganid Sündis sõbrake. Meie ja vana hea Inglismaa asukate õnneks pole neil seal radikaalseid uuendusi hinnatud ega sisse viidud ja kõik on nii nagu ennegi. Mis pagana sõbrakesed. Kuningas ja kuninganna pole ometi lihtsalt semud, vaid troonil istuv kõrgest soost abielupaar,kelle eluülesandeks on sinivereliste lapsukeste tegemine et traditsioon jätkuks, mitte ei puruneks.
Haige mõtlemisega rootsmannid võivad küll uskuda kesksoost olendite olemasolusse, kuid meie terve  talupojamõistusega on sellist jaburdust raske kui mitte võimatu mõista.Ajast aega on me Maarjamaal ikka usutud kahe erinevast soost inimeste eksistentsi nii meil kui mujal.Tahaks näha,kes julgeb selles kahelda.Kusti alamad ehk, kui nende kunni pääle mõelda.Praegune Gustaf oli meremehena küll täitsa normull mees, mäletab mu tädipoeg Heldor, kes teenis sundaega temaga samal sõjalaeval.Kas poisid ka koos naistes käisid kui linnaloa said, sellest ajalugu vaikib. Tädi Hilda poeg kah andnud justkui vaikimisvande.Ent kui mõtlen aastatagusele kuningakoja skandaalile, kui Silvia mees vallatles mingi lõbuneiuga, ju siis ikka mingeid suguvallatusi toimus juba ka meremehepõlves, laseb arvata.
Kui arvate et vaid vana hobune alles nüüd kaerakoti pääle hirnahtas, arvake uuesti.Seda pakub
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment