Sunday, July 28, 2013

Lausa kosmonaudi vererõhk sul,mees

ni öeldi mulle teise ravikuuri hakatuseks Haapsalu Neuroloogilises vast oma kümmekond aastat tagasi, kui saavutasin  tulemuseks eilehommikuse 130/90 mis üllatas nüüd mind ennastki. Kuna nädalatagusel perearsti külastusel vereproovi võttes mõõdeti omapärane 220/280 vms.Tean küll, miks. Sest olin jätnud unarusse uue retsepti tellimise kui Norvasc ja Betaloc ZOK otsa lõppesid Ning olin harjunud elama nö enesetundepõhiselt, unustades oma kõrgvererõhutõve.
Ent nüüd,  juba nädalakese seda va kosmonauditoitu e. tablette tarbides taastuski patsiendi normaalne veresurve.
Jatkuvalt erutab Eesti progressiivset avalikkust shokeeriv välireklaam  Mine p***i. Mis sugugi ei tähendavat muud kui ETK soovitust Mine poodi. Samas on hambamehed pakkunud Sakule irriteerivat sõnumit Laku v****u, mis tähendavat Laku vahtu, AGA MIDA SIIS TEIE MÕTLESITE.
Veel häid killukesi meediast.
Reformierakonna õhinapõhised elektroonilised  siselahendused pole e-valimised, on targad inimesed väitnud.
        Kui küsite, miks ma nii innustunult blogistan, siis pakun ühe võimaliku versiooni. Nimelt kui mäletate, miks Manuel Barroso valiti mitme kandidaadi seast Euroopa Parlamendi peameheks, oli põhiline argument tema toetuseks järgmine- Mees on innukas blogija...Kui sellise ankeedi toel pääsen parnassile, siis blogistan rõemsaste edesi. Sest mine isahane tea...
Tänane imekaunis hingamispäevake pole tegelt just aasta parimate killast.Sest Luksemburgi noorpere suine puhkus otsa lõppi, nüüd on ees sõit Lennu jaama et aeroplaani pääle ronida.Kuna noorte järgmine võimalus kodumaile juhtuda on väimeespoju jõulupuhkuse aegu, tuleb meil ilmselt minna noorte poole  Mimmiliisaga oma sünnipäevi tähistama, viibida 5.-6.oktoobril väljamaal.
Aga täna loobusin minemast noorperet saatma. Et mitte seal suurest kurbusest halama hakata - sest tunnen ennast meeleliiguse ajal. Selleasemel hüvastelime kodutanumal ning pärast Juke starti astusin köögileti manu ning vormistasin Campari apelsinimahlaga.Mis kuigivõrd leevendas mu hingevalu.
Nüüd ongi tibake rõemsam teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment