Saturday, July 13, 2013

Kes siis ikkagi on täielise EW ajakirjanik

kas südi ning hakkaja loomuga inimene, ühiskonna valvekoer kes paljastab poliitaadli kurjad teod rahvuskehandi kallal ning tuvastab riigile kahjutoonud mõttetused bojaaride tulurohke aktsiaseltsi EV juhtimisel. Ning paljude rahakantimiste tagamaad koos süüdlaste liistuletõmbamisega.
       Või on /peaks/ ajakirjanik olema hoopiski isiksus kes näeb selge pilguga ka meie elu helgemaid pooli ning kurva üldpildi- rahatud töötegijad, nälja piiril virelevad lapsed jpm.- taustal/kõrval  toob välja positiivsemadki momendid mis meied ümbritsevad ja hoiavad. Nagu Eesti suht rikkumata loodus,  ka kümned Euroopa mõistes haruldased kaitsealad ning neis peituv fauna ja floora  kogu oma liigirikkuses.Tervendav oli lugeda üleeilse PM kolumnilaadsest kirjutisest ühe ajakirjanikust daami muljetamisi, kuidas ta tegi meie maal ringsõidu suurest imestusest pakatava väljamaalasega. Eesti elu on meid ümbritseva poolest siiski imeline, selgus ka lugejale kes küllap on frustreerunud kõigest sellest mida miinusmärgiga päevast päeva kajastatakse.Olen ka ise tuumanud et oleks juba aeg panna punkt meedias kõige halva esiletoomisele  mis meid nende endiste võimuletrüginute tõttu ohustab ja ähvardab. Kirjutagem rohkem asjalikest ja nutikaist noortest,kes meie elu kõigi raskuste kiuste edasi viivad. Võtkem end kokku, kirjutajarahvas , mõelgem kivirähklikult ning pistkem meite patused seltsimehed hoopis mõnuga häbiposti.Pilkelugudesse. Kus nende koht.Ning jätkem tavakohane lausvandumine, see neid niiehknii eri morjenda,sest tewflonmeestel ülipaks plastkate kuklakarvadele kasvanud, neid juba meiesuguste  vastukarva silitamine ei häiri...Pigem ootavad pikka paid oma  Bruxelles,i isandailt ning endile ülitulusaid ametiposte koos raha järele igatsemise tasudega.
Võtke seda kui üleskutset ning kasutage minul tervise tõttu tegematajäänud magistritöö teemat *Miks ajakirjanik pole Eestis loovisiksus* Tänuväärt aines uurivale ajakirjandusele, kas pole. Sest töömahukas koguteos toob kindlasti hulga plusspunkte TLÜ meediaõppejõud Raul Rebaseltki. Kelle loengukonspekti pean väärtuslikuks lauajuhendiks, sest see kajastab väga huvitavalt põnevat teemat-  kommunikatsioonijuhtimist,mis olnud pikki aastaid minu elu ja töö.
Loodan et oma sõnavõtuga täna kedagi ei riivanud, kuigi poliittehnoloogidele tahaks anda valusa kolaka, unistab teie väsimatu
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment