Monday, May 30, 2011

Eesti Poiss

Ühe helesinise unistuse päev
jälle saabunud.Küll see elu võib ikka ilus olla! Alles mõtlesin kurbtusega,et auto väsib ja vahetuse võimalust mitte ei näegi.Ja näh,siin ta nüüd on:piilun internetist sobivaid nelikveolisi.Just müüdi Topauto punane,garantiiga 2008.a. JLX Grand Vitara eest ära,automüüja Sven vabandas,et jäänud maha võtmata kuigi auto läinud.See-eest pakkus,et mu vana Grand Vitara eest võiks neli tuhat euri saada kui on üle vaadatud. Ja tema võiks võtta müüki.Abiks seegi.
Aga homme näitab keegi Monika Sakus meile tumelillat ja varalahkunud punasega samaväärset,sõitnud veits vähem,kuid kroomtorudega varustet. Polegi omal vaja lisavidinate sisse investeerida.
Naastes sissejuhatuse juurde,et miks päevake na illos olli: ammu unistasin,et kui agarad ja karistamatud autoteisaldajad nihverdavad linna parkinguplatsilt minema mõne vajaliku inimese,Elu Peremehe või eliitkodaniku auto,siis saavad valusa laksu näppude ja turja pihta.Lõpuks nii juhtuski,sikutasid vasakule vandeadvokaat Tambet Toomela vehiikli,millega sattusid sigatsejate lahtrisse.Karm seadusemees pöördus otseteed halduskohtusse ning saavutas ülikerge seljavõidu.Oli ju arvata,et teise inimese vara näppimine karistamatult ei suju.Aga kassa näe-sujus küll,kogunisti üheksa aastat.Minusuguse tavakodaniku auto võivad pätsata isegi nii ära,et enam kunagi ei leia.Nagu kauboikapitalismi sünni ajal Tallinnas vahel juhtus.Kandiliste nägudega mehed Tambovist või Pihkvast asjatasid .Näod peas rubriigist "Neid otsib miilits" -ise nägin läbi oma Mersudziibi küljeaknast.
Kas pean nüüd mina-mees olema see varakas invapensionär,kes kaebab kohtusse kõik sigatsejad-parkimistrahvijad,kes pole koolipinki nühkinud ega seetõttu ei valdagi teemat:invaparkimiskaarti omanikku ei pea peksma näkku ja makku kui tal auto õigesti pargitud.Tähendab,joonitud-märgistatud kohale.
Sest miks kipub inimene Lappu-Liisaksi-ikka seks,et ei viitsinud minna kuhugi suurkooli juurat õppima.
Kas on teisi arvamusi?
südamest loodan,et õiglusejumalanna võit kaigub viimase kui asjaosaliseni.Kes jooksujalu tõttab poeparklasse autot vasakule sikutama kui inimene läinud viima andamit ostlemismaksu-isakesele,Donile ja näitsikusõbrale.Kes mullu koukis meie taskust väidetavalt 149 miljonit välja omanuputatud pealinna ostlemismaksuga.Kuid tolle teise,paadimaksuga,ei saanud mitte sadat tuhandet kroonigi,vaid pelgalt 70.
Nagu teatas valimiseelne antireklaam: ÄRA USU TÕBRAST, PAKSU!
Hea sõnum olgu ikka tasakaalus:ka oravarahva pähklikogumine on kurjast,kui inimestel juba taskud tühjaks pumbatud.
Ja katsuge jääda terveks,kuigi olud pole seda toetavad.
Kõike kaunist,soovib paadikapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment