Tuesday, July 1, 2014

Haige kassaga seonduvaid mõtteid tuleb kui Vändrast noidsamuseid

Tähelepanu,teie paadikapten ei virise vaid osundab - Ajal mil igas teises eesti peres elab kivi all /loe pereliikme organismis / oma väike vähk,mõnel ka suurem ja käegakatsutav, on uusbojaaride, partei rikkurite poolt suisa kuritegelik hoida haige kassa rahakotirauad vaid poikvel ega lubada kinni maksta praegusest kangemaid ravimeid miska XXsaj. katkule piire seada. Minugi raviarst taunis olukorda, kus paljudele tema patsientidele,s.h. ka minule vajalik ravim on mittetasustavate nimekirjas, kuigi teistkordne taotlus on saadetud.Nooremad mehed on otsustajad, pumba juures olijaid endid pole kuri tõbi veel tabanud, kuigi varitseb läheduses.Kahtlustan,et rahamaiastel on laual ka variant B.Nagu läks hambaravi-ja matusetoetustega.Meie palkade juures küll mingit lisaraha tarvis pole...ja rahvas ilma nagu peni pehmest leivast.Aga käsuandjate/keelajate endi palgad kerkivad kui pärmi najal.
Pidevalt toob elu teateid kuidas end partei külge puukinud noored on saanud/saavad sooje ametiposte kord suurte isakeste referentide,kord nõunikena.Nii kosub poliitprostide armee,kutsikapõlves õpitakse valetama ja varastama.Eat teaks kuidas onksjonnida või teha tsihkat-tsahkat.
Motoks on neil tagasihoidlik põhjendus - intelligentne on inimene kes suudab olukorraga kohaneda ja sellele vastavalt käituda. Ju siis peavadki end päris intelligentideks nood pooletoobised ja kuzzerid, kes ikka ja aina hambus normaalsetel, parteisaastast puutumatuil inimestel.
Ukrainamaal hakkas olukord viimaseil päevil justku rahunema,sest Kremli väikemees andis maailma rahustamiseks avalikult käsu punaarmeel tagasi tõmbuda.Mida sm polkovnik oma kindralitele tegelikult teatas,on kõigile saladuseks.Sest just avaldati uudis,et Ukraina valitsusväed alustasid uuesti sõjategevust mässajate vastu.Seega on vene sõjardid võõral maal  kui lihtlabased mässajad,keda peab armutult hävitama kuni viimse laigulise mehikeseni.
Veits kurb pean olema,sest mu kaunite suveplaanide minivariant-näha üht-kaht suvelavastust eesti teatrilt,kipub terviseseisundi tõttu vett vedama.
Veike huvi tärkas näit. Rakvere teatri Palmse etenduse vastu juba kevadel, sest seal pakutakse ehtsat virumaa keelt teatritükis Mina olin veel väikene e. kuidas võrukaelad vanasti tükka tegid.Hea lihtne sinna sõita ja viibida mõned tunnikesed ehedas lapsepõlvemiljöös.Ega ole ka Vihula kaugel, kus väsinud pea saaks padjale panna
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment