Monday, July 28, 2014

Elu on nagu ta on,kellele mõistetud nii, kellele naa

Paneb suisa mõtisklema selline olukord,kus minust nooremad lahkuvad, aga vanem generatsioon püsib endiselt rivis.Just helistas klassiveli TV et teine kellega ühist kooliteed jagasime,klassiveli JR keda all Hiiu haiglas väisasin alles möödunud nädalal oli täna hommikul meie hulgast vaikselt teise ilma lahkunud.
Kahju küll et tema eilse helistamise peale ei suutnud oma vasakut jalga liikuma motiveerida, nii siirdasingi selle mineku algava nädala plaani.Kohe helistasin kurba uudist meretagusel maal elavale metskaptenile.Pärast rääkisin veel klubilase, raudpoltveterani 86-aastase Frediga. No selle tragi mehe vitaalsus ületab teie kujutlusvõime piirid. Alles käis Põltsamaa lossis vabadusvõitlejate kokkutulekul
,nüüd plaanib sõita Valgasse kus sõjamuusemi juures tegutsev seltskond korraldab viimase sõja meenutuslahinguid.Oli ka Eesti lennuväe juubeli tähistamisel Ämaris  Juba plaanib sõita Soome.
            Eile oli meil nö plaaniline vastuvõtt-vanem tütar Mai-Liis tuli koos perega meie suurperele külla.Väike Hendrik oli vaimustuses et sai lipata aias koos Patriku, Sebastiani ja Annaga,tulistades üksteist veepüssidest. Peagi olid kõik sõdalased kui veest tilkuvad kassipojukesed. Hoolitsevad emmed olid varmad kuivi riideid selga pistma, kusjuures  lahingute vahepeal olid lapsed nii paljad kui võimalik.
Südamesoojust pakkuv oli ka kohtumine väikese Hendriku vanematega.Sest kahjuks näen neid väga harva,tahaks nagu rohkem trehvata.Oleksid lõbusamad päevad mis niikuinii kodumiljöös mööduvad.
Remark.Ikka kohtab elus kummalisi,puuderdatud ajudega slaavi meediainimesi.Keegi Vassiljeva kes töötab telekanalis Lätimaal,pole rahul vene kanalitele kehtestatud piirangutega.Tädike ei suuda mõista,miks selgelt vaenupropagandat viljelev meedia pole iseseisvale rioigile sobiv. Minu küsimus -kuidas saab teles töötada inimene kes selgelt ajuhälbega.
Millal saabub kuumalainele leevendus ja saab jälle rahulikult edasi elada
küsib teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment