Wednesday, July 23, 2014

Halb õnn kas hävitab su või teeb sinust mehe

kes sa tegelikult oled, on öeldud. Mida sõnada enda kohta - hävitatud ma pole.Aga kas just selliseks vaevatud lonkurmeheks saada tahtsin, kahtlen. Peaasi et liigun ja sekeldan ning iseseisvalt oma eluga toime tulen,muu polegi tähtis.Eluaeg sebitud ja sekeldatud küll, tehtud ja nähtud üht koma teist.Nüüd aeg hinge tõmmata ja kokkuvõtteid teha.
Nooremate aeg on käes,seda pean tunnistama.Ning uusi plaane sepitsedes tuleks vaadata peeglisse, kas on ikka mõtet. Täna oli Berit pea terve päeva isakodus, sekeldas aina köögis ja tegi igasugusid kooke - abikaasal ju täna 32.sünnipäev ligi poolesaja külalisega.Nii et minu ja Mimmiliisa peolt ärajäämine polegi tragöödia.Väike Anna on hästi kodunenud Eesti eluga, harjunud.Hommikuti ärgates küsib kohe,et millise kleidi selga paneme ja kuhu täna siis läheme.Pisike neiu on juba leppinud ema Beriti stiilis mustlasperekonna eluga. Olla pidevalt ratastel ning aina valmis uuteks põnevateks elamusteks. Tahtes olla orgunnivana plaanisin mopoauto äravõtmise Kurtna angaarist ning ärasaatmisvalmis seadmiseks.Kuid klubivennad Rünno ja Margus polnud valmis võtma vastu mind ja Vahurit ning mänguauto väljaveeretamiseks. Jääb vist tuleva nädala mureks,peaai et kõigil asjaosalistel oleks mahti ühiseks kokkusaamiseks õigel päeval ja kokkulepit tunnil.Tänane kava läks täiega vett vedama.
Tänane päev oligi omamoodi ajalooline, sest erilennuga viidi Hollandisse pea kõik lennuõnnetuses hukkasaanute surnukehad.Putinlased järelikult vandusid alla arenenud maailma nõudmisele,kuigi vist oli esialgne plaan neil mõnevõrra teistsugune. Muidu oleks surnuid vähegi väärikamalt koheldud.
Üksildase poissmehe elu polegi hull nagu võin tõdeda. Peaasi et tabletivarud ei lõpeks, kuid neid saan uuendada teises majatiivas elava poja abil kui väga tarvis.Kui armuline ei võta veelgi lisapuhkust,on ta hommepäev Hiiu saarel tagasi.Mul aga kõik see kodu lilleaed hoolega kastetud, sest Jens sikutas aiavoolikuotsa terrassile.
Lausa metsik nauding on sellises suvesoojas seal päikesevarju all istuda,nii päeval kui hilisõhtul.Eile nautisime suvemiljööd koos Annika ja Valteriga, kes nägi me imeleiutist esimest korda ning oli väga vaimustunud.Meiegi pered mitte vähem, kuna homme juba 30 soojapügalat ning iga järgnev päev toob lisa.Vaene Sissykene luusib oma pikas kasukas mööda varjulisi paiku ning luristab veekausi kallal, temal küll suvesoojast suuremat rõõmu pole.Peaks vist kööginuustiku koerajuuksuri juurde viima, kaua ta kannatab.
Näed siis, armas lugeja,  kui palju muresid peab kupli alla mahtuma eluvõitluses vigasaanud mehele
kel kutsungiks paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment