Saturday, July 26, 2014

Eilne päev oli suur õnnestumine,ma ütlen

Hommikul helistas Vahur ja teatas et tal oleks aega mu putukas Kurtnalt ära veeretada. Justkui tellimise peale helistas kohe hiljem endine klubipealik Margus ning pakkus et on kohe,keskpäevaks, Kurtnale jõudmas. Kaesin-testisin oma vasakult esimest jalga,mis kipub töölepingu üles ütlema.O.K. oli selle olukord ning et paremat aega ei pruugi tulla olime peagi teel vanaautoangaari-talvehoidla poole.Kuna plaanitud transabussike, kolme sillaga Mersu oli Lõuna-Eesti radadel puhkusereisijate käsutuses,sai lepitud et sõidan oma prantsuse putukaga linna ise.
Pärale jõudes oli me üllatus suur, sest mopoautoke seisis angaari ees ja oli laskevalmis.Seda et mul varuakut tarvis ei läinud oli suisa uskumatu, sest kodumaja ees seistes polnud mullu suvel võimalik hommikuti mootorile hääli sisse saada. Kuna talve läbi seisis ruumis sees ilma alarmita oligi aku täitsa sõidukorras. Ronisin sisse ja kukkusin põristama, saateautoks Volkswagen Touareg, millega tulime.
Polnud probleemi laekuda Valdeku uulitsale,kus Vahuri autoimpeerium uhke DKW plaadikesega välisukse kõrval.Sest seda kaubamärki ennistab vanaautosõber paremini kui keegi meil ja lähiriikides. Sain kohe tutvuda ka peatselt ta pojale valmissaav seni viimane saavutus, mis võib tulla detailide liitetäpsuse pooles etem kui kunagi tehaseväravast väljunud originaal.Mis oli teadupärast omalajal üks odavamaid rahvaautosid.
Sain isegi mõned tunnid rahulolevalt kodusel terrassil nurruda kui närvivalu jalas taas võimust võttis.Fakt,et eilne hommik oli me operatsiooniks parim võimalikest.Nüüd on sõiduriist laskevalmis et jõuda 8.augustil Soome semu garaazi. Kust liigutatakse edasi vastavalt vajadustele...
Remark.Valitsustegelaste õhutatud eurorahaihalus on jõudmas massidesse.Selle tõestuseks seik, et mullu võltsiti Eestis eurokupüüre kahekohalise numbri ulatuses,aga tänavu saab  valerahakogust juba kolmekohalise numbriga arvestada....
Eks ihalesid eurokupüüre ka need kaks jobu kes eile röövisid Tartu mnt juveeliäri.Saanud kätte väärtvara ca 20 tuh euro väärtuses pisteti mööda uulitsat plagama.Peagi märkasid võmmid kahtlasi mehi, kes kuuma ilmaga, kiivrid peas, kibekiiresti lippasid.Mendid nabisid ühe kinni,teise said kätte hiljem.Kas nutikad poisid ka Darwini auhinnale kandideerivad, pole allakirjutanule teada...Sest kogu röövsaak leiti kohe üles nende pagemisteelt.Miks üldse sellist spordiala viljeleda kui puudub vastav treenitus.Rohkem oleks vaja vaadata väärt õppefilme kus tühjendatava poe ukse all ootab kaasosaline juba käivitatud mootoriga autos.
Vat selline asjatundjast teoreetik on teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment