Saturday, July 12, 2014

Täna oli lastelaste külastuslaupäevakene, pea kõik käisid siin

Vanaonu pikutas telerit vaadates puhkeasendis kui keskhommikul tuli printsess Anna oma kaugelt saabunud isa näitama.Ise nii õnnelik kui olla saab.Siis käis läbi Jens,kes siirdus otsejoones edasi oma lemmikharrastust viljelema. Ei, seekord polnud tegu golfiga, muruniitmine võeti taas käsile. Aga seejärel astusid terrassiuksest sisse pojukesed,kes küsisid, ega mul igav ole ning kas süüa ikka jätkub. Rahustasin murelikud vennaksed maha et ajaviidet jagub ning toidupuudust pole.Siis võtsin ette värske Arteri ning näitasin Hiiumaad kirjeldava artikli ligi lisatud Kõpu poolsaare kaardil, kus ja kuidas me pärast jaani seal seiklesime.Pojukesed uurisid hoolega,siis küsis Sebastian äkki-Aga kus siin Hiiumaa on. Järeldasin et silmaringi avardamiseks tuleb noortele ikka terviklikku kaarti pakkuda, mitte fragmenti sellest.
Meeldivaks üllatuseks olnuks ka väikese Hendriku visiit, kuid seda vist niipea ei juhtu...
Jatkuvalt teeb muret et mu vasakult esimene jalg ei tööta korralikult,s.t. ei kannata astuda.Milles asi, selle peale on omapäi raske tulla.Tükati saan närvivalu peletatud painkillerite abil, mõni päev jälle ei mõika tablett kohe üldse.Ju peab valuarst kuu viimasel päeval surama vihase süsti kintsu et organism rahuneks.
Katsusin jälle aru saada Dallase seriaali noortegelastest,aga see käis veidi ülejõu.Stoori peategelastest vendade pojad jagasid puid ja maid,see oli selge.Et Southfork kord käest antud,kord müügilepingu tegemise staadiumis,see jäi täiesi ebaselgeks.Üks asi on mulle klaar-vaadata ju võin kuni olukordi mõistan, aga nähtust muljetamine jäägu teiste pärusmaaks.
Ukrainlased tahaks terroristidega ühele poole saada et nemad oleks lõpuks teisel pool aga võta nipust. Pooltuhat agressorit oli tänahommikuses lahingus Luhanski pärast taas mättasse löödud,aga vene suur propagandamasin oli riputanud internetti pika nimekirja riigi kaitsjate lahingutehnikast ja kümnetest armeeveokitest,mis nende käe läbi pilbasteks löödud.Ukraina president vandus tv-s kurja kättemaksu oma sõjameest tapmise eest ning kinnitas et moskalid saavat täie rauaga, kättemaksust pääsu pole. Ja mul jälle sõjategevust põnev jälgida sest vene sõdurist okupandi taak rõhub turjale
erusõdurist paadikaptenile.
Kel punatähelises sõjaväepiletis kirjas diagnoos
ratastel sõjamasinate spetsialist Enno Poldre

No comments:

Post a Comment