Monday, July 21, 2014

Tundub et suvekuumusest hullunud arvuti elaks kui oma elu

Sest olin päeva kirja pannud kui sissekande salvesti ütles töölepingu üles.Olgu siis mõned märksõnad taas fikseerit.Näiteks see et Mimmiliisa ikka veel pojukestega väljasaatmisel viibib, helistas mulle  liivarannalt mil nimeks Tahcuna Beach kus vesi ujumiseks jahe kuid jalgupidi sulistamiseks just paras.Inimene ju ei uju, vaid käib suplemas teadis vanarahvas.Veel tibake merejuttu - kui eestlased huvitusid eutanaasiast, tuli juttu ka selle keelatud bisnise mõttekusest.Lahendus on käegakatsutav, tuleb meil vaid tellida kohale hollandlased kellele tellida paatmaja firmalt BLRT ning pista see kesklinnas kai külge. Alusel kehtivad tema emamaa seadused nii lihtne see asi ongi, teab teie paadikapten.
Vaatasin eile  internetist kellegi ameeriklase kiiduväärt töö tulemit, ta oli ennistanud V.Kirsi kollektsioonist tuttava jalgratta Flying Dutchman kogu tema ilus-ees ülisuur ja taga imepisike ratas,vaid joostes pääsed talle peale...
Jatkuvalt kestab Malaisia lennuki tragöödia kurb kajastus.Sunday Times avaldas fotomosaiigi 80 hukkunud lapse pildiga.Nüüd käib üle ilma kahe lapsevanema kurb palve Putinile-anna me laste surnukehad tagasi, sest tahaksime nad maha matta. Kui meenutan seda et purjus sõdalased me riigi  ülejõenaabrilt loopisid hukkunute laibad pärast väärtasjade raha ja muu nodi eemaldamist uljalt  kallurikasti, siis tundub et peale haisvate,segiläinud kehade pole neis kahes külmvagunieshelonis küll kedagi tuvastatavat, keda omastele loovutada.Ameeriklaste käes on telefonikõnede salvestused kus ekstremistid-terroristid kiitlevad suure lennuki allatulistamisega.Mida hullud pidasid ekslikult ukrainlaste transpordilennukiks.
Päevake oli kuidagi rahulik ja murevaba, jäin pärast kukeseenekastme lõunat vist kolmeks tunniks põõnama teleri ette.Olles enne testinud Elioni boksi kaudu sisseronivat pilti.Paistab et kapitalist pole suutnud ikka talutavat,mitteseiskuvat telepilti toota nagu vanasti.No jääb veerandtunnis nii mõneks sekundiks seisma,aga pole hullu kui etemat ei osata toota, elame üle. Viasat oli hullem, sellest olen nüüd prii ei pea süldistuvaid kaadreid uurima kui taevast sademeid pudenes...kuna ostsin sajaka eest Motorola valge karbikese.
Klubivend Mati teatas et Roveri ennistamisega ikka veel väikesed probleemid.Õlirõhk on kadunud kui mätta varju.Lootsin salamisi et ehk satun proovisõidulegi kuid läheb veel aega. Enne kui Raudse Leedi valdusse kuulunud autoharuldus oma nahkistmete rüppe võtab
teie paadikaptenist vanaautosõbra Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment