Sunday, July 27, 2014

Kas mees teab mida mees teeb või taotleb

Selline küsimus tekkis Kremli polkovniku ettevõtmisi kaedes. Krimmi krahmas ukrainlastelt ära tugevama õigusega,sest ju muud argumenti Napoleoni kompleksi põdeval KGB haridusega mehel justkui polnudki.Siis mehitas bandiitlikke rühmitusi eriväelastest ja luurajatest, keda saatis kodust kaugele Ida-Ukrainasse sõbraliku vennasrahva paati kõigutama. Omariiklust ründama ja seda riiki tükeldama kui piinlikult täpne olla.
Mees, kes kõnepuldist juba jaburalt palju seletanud et ajalugu ei tohi ümber kirjutada kardab ise ajalugu rohkem kui vanakurat välku.Nüüd on too väikemees võtnud nõuks sulgeda Permis asunud poliitvangide koonduslaagrisse rajatud muuseumi.Mis on justkui häbiplekk sovettide valitsusele, sest asutus 389/36 oli kuulus kui surmalaager kus nö nõukogudevastased surid kui kärbsed.Perm-36 oli selle museaalse kompleksi nimi viimati, mis riigi rahastuse lõppemisel peagi uksed suleb.Slaavi kommete kohaselt juba varastataksegi metallpiirdeid jm näppujuhtuvat.Kas vanginarid ka mõnda kodumiljöösse sobituvad, saame alles näha.Kui sinnakanti juhtume.
Tibake ajaloost.Kuna seni ärritas Sinimägede veteranide igaaastane kokkutulek ja mälestuspäev me põlisvaenlast eelkõige seetõttu et üritust reklaamiti kui Eesti 20. SS-pataljoni veteranide päeva,siis saatsin mullu Postimehe toimetusse lugejakirja,milles pakkusin et selmet lõpetada mälestusüritus oleks vaja tarbetu väeosa tähis SS lihtsalt ära jätta, kuna eht eliitväeosadesse tohtisid kuuluda vaid aarialased.Nüüd avastasingi oma rõõmuks et tegu on Eesti 20. grenaderipataljoni veteranide üritusega.Peksa anti põlisvaenlasele nii põhjalikult et läbi ajaloo on meeles kuidas siit pages seitse protsenti eestlastest kes vene rinde lukkulöömise tõttu pääsesid vabasse maailma.Vaenlane taas kurb et tema Siberi koonduslaagritesse nappis seetõttu tasuta tööjõudu.
Remark.Minul seisab ees kerevahetus nagu päevinäinud autol, kuna hing eemaldub Pärnamäe grilli kuumusse viidavast vanast kehast.Järgmisse ellu ma oma tõbesid ju kaasa ei tassi, kavatsen täiega terve olla.Kui hästi läheb, nuputan ka ise uudissõnu. Nagu hiljutileitud rööprähklemine, mis on maakeelne vaste väljendile multitasking.Sest ega tolles teiseski elus ilma keelenõuandeta toime tulda teab ja loodab teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment