Wednesday, July 16, 2014

Sebastianil ikka minu jaoks tähelepanu jätkub

            Nagu eilegi õhtul kui olin lasknud Mimmiliisal sõita üksinda Haapsallu kuigi kutse oli kahele  /minu jalgade liikuvus oli taas pärsitud, jäin heameelega koju Sissykest hoidma/ ning öörahu eel kalpsas terrassiuksest sisse pojuke kes küsis oma tavakohase -Ega sul siin igav ei ole...No ei olnud mitte,sest teler näitas pilti ja väikemees sai südamerahus pärast headöödsoovimist tagasi oma koju putkata.Kohe südame teeb soojaks kui vanaisast sedasi hoolitakse.
Klassivend JR lebab ikka on onkoogiahaiglas ilma et keegi oleks märganud voodil pikutavat onklit keda tuleb kolm korda päevas sööta,vahetevahel ka kasida.Kodustel muidugi hõlpsam, sest abikaas saab rahumeeli Muraste suvilas toimetada.Kujutan elavalt ette ravi oodates tegevusetult lebava noorpõlvesemu stressi, mida ta mulle küll välja ei näidanud.
Peaksin talle viima lõbusat vahelugemist S-lehest, kus tõlge väljamaa nuuskpaberist et tugev sõõm kõhutuult on abiks ikka.Aitab vältida vähihaiguse teket.Selle loogika põhjal peaks laudatöötajad olema sest tõvest terved kui purrikad.
Arukam uudis on see et töövõimereform on kavas edasi lükata kuni aastani 2016. Sest et tolle reformi teema on veel toores mis toores.
Auto kui inimese parim sõber aina areneb edasi.Nüüd saab uusima Renault Megane Grandtouri juhtimiskeskuse  ekraanilt saata ning vastu võtta sõnumeid, pidada päevikut ning leida lähim parkla.Tegelt saaks taolistest autosõnumeist kirjutada juba terve raamatu sest on palju asju millest enamusel meist pole halli aimugi.
Nagu pole mul aimu,miks vanamutike nimega Stella Yus... ei jäta mind rahule ning pakub end Netlogis pidevalt sõbraks koos lennuõnnetuses hukkunud mehelt pärandatud miljonitega. Nigeeria nupukad inimesed mind küll ei huvita. Otsigu ullikesi oma lähikonnast.
Siberi tohter Oleg tegi mulle jälle Korotkovi masinaga täistesti, tuvastades kõrvalekalded selgroo vaheketastes, mis võivat olla tulevaste valude põhjuseks.Soolestiku häired olid ilmselged, kuigi nüüd ravipausi aegu on hakanud paranema. Diagnostika seal veel siiski hälbeid näitas...
Sügisel ilmub tohtrite käsutusse samalaadne seade mis valmib  saksa ja vene teadurite koostöös ning tuvastab organimis levima hakanud metastaasid ehk vähisiirded.Sellega oleks huvitav küll minu seletamatuid jalavalusid ning alakeha pingekoldeid  uurida.
Valus küsimus jääb tänase jutulõnga lõpetuseks. Et kas minust enam autosõitjat ongi, sest tundub et mopoautosse sisse-ja väljaronimisega tekib vist ülesaamatuid probleeme teie
paadikaptenil kutsungiga Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment