Friday, April 5, 2013

Reamees Poldre päästmine

algas eile 4.aprilli hommikul kell kümme kolmkümmend, kui tegin veretesti PERHi laboris.Küsimused polnud rasked ja test läks korda, nagu ka Vassili Ivanovich Tschapajevi astumine Sõjaväeakadeemiasse, kui esimesel katsel tuli anda analüüsid.
     Järgnes dr.Pokkeri vastuvõtt juhiste saamiseks ning siis päevaravikabinet kus tuli oodata pool tundi et siis tugitoolis saada poolteist tundi keemiaravi statiivi külge liidetud ampullist.Tundus,et keemiraviga oli seotud ka mu kolmeaastane sundaeg punaarmees, sest linnaloal viibides tuli manustada rohelise sildiga piirivalvurit, toda lihtrahva viina, millelt korgi rebimine pakkus naftalõhnalist naudingut. Kogenud kaasteenijad, mu pritsuauto vahetusautojuhid Slavik ja Kolja kinnitasid,et seda solki aetakse ju naftast... Seega lausa keemiline ravi vene inimese vajaduste rahuldamiseks/terviseparanduseks  vaid 3.62 eest.Kuna 3.80 oli mu sõduri kuupalk,sest auastmeks reamees, tulin ikka ots -otsaga välja. Likööriampull just kuupalgaga võrduski.Mulle pakkus tuletõrjeülem Mihhailov küll jefreitori paguneid et vanemautojuhiks või nii. Siis oleksin saanud juba 4.80.Kuid vastutus kahe alkoga miilustava seltsimehe eest polnud rublatki väärt.Vanemautojuht pidi ju valvama sedagi et punase auto rooli istuvad vaid kained sõdurid.
Nii et ikkagi reamees Poldre päästmine on see mõnekuuline, eile alanu d action. Retseptiravimeidki tuli suisa kotiga juurde osta.
Remark1.Täna teatas üks raadiohääl,et Tallinna tänavad passivad kenasti uute automudelite kontrollimiseks,  vastupidavustesti tegemiseks, sest kui kümne tuhande km läbimisel pole poldirida järel võibki muretult osta ja sõita.Minult tuli kunagi soovitus pakkuda Sompa jt.poolrüüstatud kaevandusasulate miljööd ja hooneid USA eriväelaste treeningkohtadeks,sest neil rikkuritel on tavaks ehitada tuliuusi asulaid miska sõjameestele  lahingmanöövreid korraldada.Nõelasilmast tulnud majad kuulugu parem abivajajaile, meie riigi poolt suisa  hättajäetud inimestele.
Remark2. Mahavõetud mees, päästeameti ekspeadirektor K. Timberg parandas tänases EPLis oma renomeed kui rääkis kuidas asjad siseministeeriumis tegelikult kulgevad.Et Ken-Barbi on võimetu olema tippjuht, sest otsustusvõimetu jänespüks ei saa olla olulises struktuuris minister.Oligi mulle vastuvõetamatu tolle Kalevi abitud katsed tõestada kuidas üle Eesti lahvatanud tuletõrjedepoode sulgemise laine parandab meie riigi  päästevõimekust. Kuidas saab täiskasvanud mees,tulekahjusid lähedalt näinud ja kustustöödega tuttav inimene suumulgust lauslollust välja pritsida.Pärast esimest veerandtundi kahjutule möödumisest on kohaletulnud mehed vaid tukiloputajad, nagu mäletan minagi kui üks vana pritsur.
Ei küsigi siia juurde teie ekspertarvamust
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment