Tuesday, April 9, 2013

Kuidagi kurb ja tühi on mu kodu

pärast seda kui hommikune lennuk viis koju Luxembourgi mu lapse pere. Rõõmu saan tunda vaid sellest, et maikuu pole kaugel ja siis näeme siin Tallinnas jälle.Minust Lennu jaama ärasaatmisele minejat polnud, kuid  esindajana toimis Mimmiliisa. Pealegi on mu nahavahel käimas  hea ja kurja vaheline võitlus-keemiaravi head  molekulid tapavad vähjapoisi omi ja ma vaevalt liigun, terve öö oli keha valu täis.Magadagi sain  alles vastu hommikut kui Diclaci tableti põske pistsin.Näis mis tänane öö toob.
Et elu liiga lill ei tunduks sestap ongi taolised katsumused inim konnale välja mõeldud. Ekstaole kui nüüd ellu jään, elan veel kaua.Kuigi liiga pikalt ei viitsiks siia maakamarale mitte lonkama jäädagi. Pealt seitsmekümne oleks vist juba jama kui kõik tembud tehtud ja elu nähtud.
            Huvitavat pakub tänanegi päev-meedias arutletakse tõsimeeli, kas tohib ja tasub lihtinimese palka tõsta. Kuigi jutt käib mingist 3,5 protsendist on isandameestel nuttu ja hala palju.Et kuidas ikka nii võib, lausa palgaralli lisakatse ju.Vat kui Elu Peremeestel mõned tuhanded otsa keevitatakse on kõik omal kohal. Ju siis on neil targemaid mõtteid kuhu raha investeerida kui ei pea kõike ära sööma...Keegi arvamusliider pakkus, et kuupalk võikski olla kaks tuhat eurot, siis tekiks arvestatav keskklass.Astmelist tulumaksu vannutakse siit nurgast ja sealt nurgast.Mina pakun et esmalt teeks astmelise trahviskaala, küll siis riigikassa kosub.Ja LE  rikkumised väheneks.Paltsutõnn käiab ikka vana plaati, et kaudsete maksude kasvu peab kompenseeerima pere-või toimetulekutoetustega.Vilunud poliitik teab kuidas on võimalik seada barjääre toetuste maksmisele nii et hädaline ei saaks kätte mitte halligi. Kogemused on rikkalikud, neid valdab iga sotsametnik.Ja riik on jälle võidus mis võidus ning iga asjapulk saab jatkuvalt raporteerida kuidas  maailma parim süsteem meil töötab...
Ega,s kedagist peabki vist Skype,i sisse lükkama.Homme jälle uus päev ja uued,paremad mõtted,sedastab
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment