Thursday, April 18, 2013

Polnud laiskus see,mis mind blogistamast keelas

pigem oli põhjuseks hoopis täielik katkiminemistunne,mis järgnes nädalajagu hiljem karmile keemialaksule mo nahavahele.Ühel koledal hommikul ärkasin pärast ramprasket ööd kus kogu mu keha põles kui põrgutules.Tundsin end kui Auschwitzist pagenud vang,kes poollaibastunult tuhastamislõkkest pääsenud. Jalgu alla võtta ei suutnud, värinad läbistasid keha ja tuli mõte-miks ma üldse veel elan. Alles õhtupoole saabus kerge rahunemistunne,päeval hoidsin mõlemat jalutuskeppi käepärast, et vetsuteele pääseks.Hiljem oli abiks karmim painkiller, mis lasi isegi uinuda.Mimmiliisa küll lohutas kui koju jõudis,et tohter ju lubas ägedat protsessi pärast raviprotseduuri.Seda teadvustades jäin lahenduse ootele ja päevake hiljem oli juba hoopis kepsum tunne.
Positiivsel lainel veel-loen uhkusega ,et mu väike Eesti on elektrihinnatõusu teenäitajaks kogu Euroliidu aladel. Kui EL keskmine oli 1,9 prossa, siis meil õnnestus saada tulemuseks 3,8.No mis neid kopikaid maksta mureks, teatasid meedias suured poisid,mäepealsed. Muidugi kui need pumbajürid endile õiged palganumbrid joonistanud ning pumbajaama seestpoolt barrikadeerinud,pole neil  muretki.Võrdlus pumbajaamaga pärineb, muide, Raivo Varelt, kes täna pajatas pumba juurde pääsenuist head juttu.
Lõbusamat vahelugemist ka.Teadusajakirjast loen, et tehakse katseid pürgida maakoore sisemusse-Koola poolsaarel puuritakse 1,2 km auku Jaapani puurimise jaamaga.Keeleoskaja ütleks küll hoopis ,et jaapani puurimisjaamaga. Kui Jens töölt koju jõudis,esitasin ilma selgitusteta lihtsa küsimuse -kumba väljendit tema eelistaks.Poeg üllatas omas keelevaistuga ja teatas naerdes-kuidas saakski Jaapanisse auke puurida kui pole käepärast Jaapani puurimise jaama. Olin vastuse üle nii õnnelik,et helistasin Annikale ja küsisin,kas ta teadis et keelevaist on päritav.Polevat mitte teadnudki...
Aga ühte asja tean ma kindlalt- et jätkuv vastasseis riigi ja pealinna vahel kisub jaburaks kakluseks.On ju skisofreeniline olukord kui inimeste pääle mõtlemise asemel keskenduvad kaks parteid sellele et tuvastada kumb on isasem.Keskpartei kaebas oravad kohtusse,sest need ei anna linna teedele aktsiisirahast rohkem kätte kui 35 protsenti, kuigi lepitud on 75...Minu küsimus-kui aastaid tagasi räägiti palju vanade autorehvide ümberöötlusest ning saadud graanulite lisamisest asfaltbetooni, siis miks korraldas peavoolupartei lahenduse pakkumise asemel aktsiooni  tänavaaukude mobladega pildistamiseks ning suunas maanteeameti profid mõõtma aukude sügavust ja tihedust. Kas sinna peabki kuluma meie kütuseaktsiis selmet parendada teede  sõidetavust,küsiks.
Leedukad on küll superinnovatiivsed. Teatasid just, et hakkavad kasutama Google Street Wiew kõiki võimalusi kontrollimaks ebaseaduslikke ehitisi ning musta bisnist täitmaks riigi kõhnukest maksurahakotti.Oli ju ammu juttu, et satelliidi pealt võib lugeda isegi ajalehtede pealkirju, asi see siis käest kätte libisevaid rahatähti lugeda pole.
Euroopa tublimaid rahandusministreid,meie Jürgen, kurtis just,et võimuvahetuse korral jääb tema töö pooleli. Arvan teadvat,mis on alltekstiks.Jääb muuhulgas pooleli Rootsi pangahärrade rahakoti täitmine.Alles teatati, et klassijuhatajad rikuvad seadust kui koguvad kooliekskursioonide raha.Kõik rahad tuleb maksta läbi pangakontode,mille abil kosub teenustasude kogusumma.Lausa inimvaenulik lähenemine sm Ligi poolt.Ma usun siiralt et vastsündinud partei Eesti Demokraatlik Rahvaerakond ,mida juhib Mart Helme on mõjutatav et mitmed sigadused lõpetada.Keegi neid juba kardab, sest EPL juhtkirigi väidab hirmunult-uut jõudu pole vaja.Kõnelev meedia sedastas,et pole uutel tulijail nimekaid kujusid oma liikmeskonnas.Helme jõudis just välja öelda, et eelmise partei saamamehed on eemale pekstud...
NB. Parteikarjäärist enam ei innustu tegevpoliitikast eemaldunud vanahärra,
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment