Friday, April 26, 2013

Põnevaid uudiskeelendeid leian ikka

kuigi ise aktiivsest ühiskondlikust tegevusest tagasi tõmbunud ning saadan kutsevastusteks äraütlemisi.Nagu tänagi kui paluti 8.mail tulla privaatpanganduse teabehommikule koos järgneva buffelõunaga mu panga pilvelõhkujas, kus olen juba käinudki ning ülihead korraldust nautinud.Ka EAL keelekoosolekuile pole mitu kuud minna saanud, ent keelehuvi ikka ergas.Loen,et hokijoodikud said karistada...Eesti tublid hokkeistid käisid Donetskis MM-turniiril, kus hakati õhtusel ajal vene poiste kombe kohaselt hotellis tulivett libistama. Ju ikka koos kompleksivabade neidudega.Järgmisel hommikul oli viiel poisil tegemist,et jääl püsti püsida. Kakerdasid kui kännuämblikud lauale unustet peeglil. Loomulikult peksis vastane neid kui rannamees rotti. Aga finaalmäng sai hoopis hullem-kui ühte meest tuli kodulinnas lennukist vaat et välja kanda ning teine magas õndsalt  lennujaamas pingil kui telemees teisi tuikuvaid saabujaid filmis.Täna teatati, et liidu president Mõlder astus tagasi.Peatreeneril lepinguaeg lõppes ja see mees pääses kohe vabale jalale.Poisse veel niipea areenile ei lubata-kevad käes, kukuvad veel läbi jää oma purjuse peaga...
Newspaper teatab,et Inglismaal hoolitsetakse vangide eest paremini kui haiglais patsientide eest. Meiegi pole kehvemad.Vangi peale kulutame iga kuu 945,58 euri,lapse toetuseks vaid 19 euri,keskmise pensioni number on 350 euri.Ja pole hullu midagi,riik õitseb, kinnitavad reformistid, kelle saaga Äripäeva ajakirjanike käes pole veel lõppenud.Partei palgalised klaköörid kirjutavad küll netikommijatele vastulauseid nagu kesikutel kombeks,kuid kõik on läbinähtav ja tuvastatav.Kui oskad lugeda ridadevahelt.
Millega kõik lõpeb, ei oska arvata mitte keegi. Juhtiva päevalehe juhtkiri ütles küll otsesõnu,et kui juhtivad asjapulgad räägivad minevikus lubatud rahamanöövritest ega mäleta midagi, siis jäägugi need tegijad ka ise minevikku, las tulevad uued ja puhtad lehed.Rikkust ja võimu pikalt nautinud kavalad poisid sellele vaevalt et alla kirjutavad.
Minu relvavend ja hea klubikaaslane Kaspar andis häid vihjeid kui otsisin oma kiilaspäisuse varjamiseks motikamehe traditsioonilist pearätti/mütsikest.Motodepoo ning Yamaha ja Honda keskused olid paigad,kust tsiklivennad omale väärt staffi hangivad.Mina sain esimesest kaks erilist,üks neist laiguline nagu kroonumehe moodne suvevorm.Teine lennukate sinivalgete kujunditega, millega peas oleks tore istuda Harley Davidsoni tagaistmel.Kuhu vist pääsen oma järgmises elus.Kuigi täna jubiluba veel AB kategooriatele olemas.Midagi kolmerattalise tricycli sarnast peaks vist jalgevahel põrisema.Et maha ei potsataks kui peatun.
         Millal ja kuhu potsatab tänane Tallinna linnavõim, oleks küll huvitav teada.Söakas Pääsküla daam kaebas linnaviletsuse kohtusse,kui sai valideerimata sõidu eest bussis rohemupsikutelt maxitrahvi-140 euri. Harju maakohus tühistas trahvi kui õigustühise, sest proual oli kaasa ka ID kaart,mis tasuta sõidu õigust tõendas. Kohe kinnitas abilinnapea Klandorf, et neid ei morjenda mingi kohtu otsus, mupsikud trahvivad armutult ka edaspidi.Paistab, et keegi on võtnud õppust süüdimatult Anna Marialt, kes vaatamata karmile  kohtuotsusele pages inglismannide maale vabadust nautima.
Aga teie,mu armsad lugejad võtke õppust kogu loost-Kui teidki kohus kimbutab,vilistage selle pääle
soovitab soojalt paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment