Saturday, August 18, 2012

                                                    Vanem vend valvab
on vist selline termin,mida mõistab iga lasteaialapski selle õiges tähenduses.Alailma tõusetub siin-seal teemaks,et internetis hoiduge end avamast niipalju kui võimalik.Ent ammu enne internetiavaruse saabumist teati inimesest palju enamat kui ta ise.Näiteks toon Stalini päevakäsu sõjapäevilt,kus vana vunts seadustas kõigi inimeste represseerimise kuni mahalaskmiseni.Kahtlased olid kõik need kes  jäänud sakslaste piiramisrõngasse või näiteks okupeeritud territooriumile. Järelikult kleebiti silte igale õnnetule, kes polnud saanud surma. Pole meil  muud arvata ka olukorrast,kus internetikonstaabel netis nuhkides midagi temale mittemeeldivat tuvastab. Kohe kohtukulli kätte kõik see mees.
Võin öelda,et ses osas mul süda puhas-mina valimatut sõimu ei viljele.Ka siis kui isehakanud troonipärijad käkki keeravad.Sest ega vandumine asja paremuse poole pööra,järelikult tuleb seda omapärast eluetappi võtta huumoriga. Milleks rikkuda närve, kui mõne arutu, internetipolitseis töötava inimese tõttu leitakse et minu koht on spioon Simmi kõrvalkongis.Et invavanur tuleb ühiskonnast isoleerida kuna tal on isiklik arvamus. Nuhkige terviseks,seltsimehed.
Edu ka neile Londoni ülikooli teadureile,kelle uuringud näitasid,et Wifi signaalide abil saa tuvastada inimeste liikumist korteris.Portfellisuurune seade võimaldab jälgida raadiolaineid,mis põrkuvad tagasi liikuvailt kehadelt.
         Just avaldati Marek Strandbergi mõtted,et kaugjuhitav elektrimõõdik võimaldab sekkuda inimese eraellu, uurides tarbimist eri aegadel ja hoides kinni kogukulu-infot konkureerivate elektrimüüjate eest.
Aastast 2016 olevat see jälgimisseade kohustuslik.
Mõttelõnga tagasi kerides - loodan,et kui mingi mõttetu süüdistus,mis lambist karanud,saab minult väärika vastulöögi avalikul kohtuistungil.Mida salvestavad kas TV2 Imre Kaas või hea kolleeg Allan Muuk, TV3. Sest siis avanebki harukordne võimalus oma kaitsekõnes öelda välja kõik,mida arvan karilejuhitud riigilaevukesest  ja selle edapädevaist kapteneist.
Nuhid vist kahvatusid selle avalduse peale,loodab
teie ustav,paberitega paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment