Saturday, August 4, 2012

                                                                        Peataolek
ansiplaste leeris aina jätkub.Ent meedia eest pakkuminek näib lõppevat.Ikkagi tervelt kaks kuud pahade poiste nüpeldamist seljataga.Esimene Andrus väidab nüüd, et meedia peksab neid julmalt ja on juba ette süüdi mõistnud. Kahetised mõtted tekivad selle avalduse peale.Esmalt see,et juhtpartei on harjunud õukonnameedia kaasakiitmisega igal võimalikul ja võimatul juhul.Teiseks-kui poliittehnoloogid on oma partei kohta tunnistanud,et on meie ajastu au,mõistus ja südametunnistus,siis ajab muidugi hinge kobrutama kui omi poisse pekstakse. Kogu jututeema keerleb keissi ümber- Meikar vers Michal. Sest loodetakse et peale Lillo keegi suud ei paota ning salaraha levitamist ei tunnista-igal oma lehm ojas ju.
Oskan öelda meediasuhete kohta juhtparteiga öelda vaid oma emakese vana lauluviisi sõnadega
Kui maalitud lilledel lõhna ei ole,siis sunnitud sõprus on südamel kole...Sest eks ole igal ajakirjanikul hingel mõni ülikute poolt tema pereliikmele või sõbrale tehtud tüng seoses maaelu väljasuretamise vms pätitembuga oma maa ja rahva suhtes.Püha Miikael näib kah olevat jätnud seljataha meediaspetside kriisinõustamiskoolituse,juba naeratab ja suhtleb pressiga ega põgene ummisjalu kui midagi asja kohta küsitakse.
           Tundubki,et rohkem pinda enne kohtu lõppotsust pole mul mõtet teemale pühendada.Seda enam,et kohtuminister kinni ikka ei lähe-alluvad juba niigi värisevad,sest tippadvokaat Pilv harjunud musta valgeks võõpama ning kes ikka tahab Tööturuameti järjekorda passima minna.
Minul seisab ees protseduur imearst Guidoga juba esmaspäeval kell 9. Helistasin just Hiiumaale,pulmapeo ühele peaosalisele Eerole.Sest minetea,äkki mu Berit on roolis.Kuulsin,et eilne vihmasabin pidu suurt ei rikkunud, nüüd tuldi Kärdlast kohvikute päevalt ning plaanitakse minna randa.Päikest jätkub seal kõigile,nagu täna meilgi. Mimmi tuli just Oleviste kirikut pulmapeoks kaunistamast,Kaili kutsus ta ootamatult appi,sest aeg jäi ühele floristile napiks.Ometi jõuti kenasti üheskoos valmis,sest laulatus algas juba k.16.
Pulmaaautojuhiks oli mr Jaan Toots isiklikult oma uhke Volvo limusiiniga,mis väidetavalt soetatud otse Inglise kuningakojast.Vot nii.
Ega,s kedagist.Jääge terveks ja elage oma parema äratundmise kohaselt,
soovitab teie optimistlik paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment