Friday, August 17, 2012

                                                     Soome välisminister
paistab olevat terava mõistusega mees,kui teab väita * Euro põhjustab miljonitele inimestele kannatusi ja hävitab euroala tuleviku.Kostab naaberriigi ladvikust teisigi hoiatavaid hääli *Väikeriik ei suuda lõputult suurriike päästa...Sedasi julges arvata SF parlamendi Euroopa komisjoni juht.Näedsa,kus ei ole manipuleeritavaid elektroonilisi valimisi, pääsevad targad inimesed juhthoobade ligi. No comments, ütleks.
Ent täiendaks - valgus mis sumedatel sügisõhtutel paistab Toompealt,Stenbocki maja akendest,on muutunud heledaks päikesesäraks üle kogu Eestimaa.Ja selle uue elu valguses kasvavad ja karastuvad inimesed,kes lähevad edasi teed mööda, mille on meile kätte näidanud reformipartei.
       See on ühiskonna tee, helge tuleviku tee.Rahva õnne ja päikesepaistelise elu avar tee.
Keegi mõttehiiglasest parteijünger on umbes sedasi arvanud viiekümnendate alguspoolel.Märgina sellest, et pole midagi uut siin Issanda päikese all ega poliitehnoloogide ajudes,tasus see killuke taastuua lugeja pilgu ette.Lugege ja mõtisklege,mida teeb parteikoolides pakutud ajuloputus.Põhjustab jäävaid kahjustusi kui aus olla.
Õeraas käis mul külas,ajasime pikalt juttu.Siis jättis oma Toyota me kodumaja ette ning läks Pääskülla,et sõita Haapsallu.Kust esmaspäeval naaseb juba abikaasa Valteri autos,kes tuleb Vormsilt.Logistiline plaan ju, sest vist  käiakse ka Pärnus. Ning miks kahe autoga sõita sama trassi. Pojukesed tulid koju ja käisid teineteise järel pärimas, kus on Annika ja miks tema auto siis maja ees kui tädi ennast pole.Pärast minu põhjalikke selgitusi noogutasid ja astusid tähtsate nägudega välja. Olevat plaan minna ema-isaga külla.
Minu kohustuslik kava-nosida notsukuulareid on osutunud ootamatult raskeks, maakeeli öelduna-ajab lihtsalt öökima. Niisugune vastik esteet juba olen, eluaeg normaalse toiduga harjunud kõht ei taha rupskeid vastu võtta. Kuigi arstirohuna möödapääsmatu. Iga jumala päev pistan suure vaevaga mingi peotäie valgeid krõmpsuvaid ribasid, pärast hambavaheid tükikesi täis,mis taas öökima ajavad.
Paremate päevade nimel pean pingutama,sest valikut ju pole
sedastab paadikapten NeemoE Poldre 

No comments:

Post a Comment