Sunday, August 26, 2012

Meediapilti tudeerides
tekib ikka mõningaid mõtteid. Näiteks kui politsei kiidab end Rahumäe kalmistumõrvari, 22-aastase Aarne kiire tabamise eest, mis kahtlemata märkimist väärt saavutus, teeksin mina olulise eete kergendamaks mentla personali tööd. Mikihiiremaal on teadupärast pedofiilid kogutud ritta internetti /koonuehitused pluss tembud/ ning uue juhtumi avamisel on toimikut sättides kohe hea valimit teha. Elukohad ja puha, kõik teada. Vanema venna poole alt üles kiigates teeksime ehk kõigist omadestki kurjamitest eriregistrid.Neist, kes Rummu Ülikoolis oma erialast haridusteed jätkanud,uusi mõrvanippe ja petuskeeme omandanud,piinamisriistu nuputanud etc.Lisaks kirja kõik need, kes sirutanud käe võõra vara järele, röövinud ja varastanud. Esiplaanil olgu aga paadunud roimarid, kelle hingel kaaskodaniku või mitme elukesed.
Mis nii viga siis oleks töötada neil,kes end mundrisse riietanud ja avaliku korra kaitsele viskunud.
Ken-Marti, austet Pidurdamatu, kas teeme ära.
     Rahapuudust ei tohiks tuua probleemiks ,sest nagu loeme,pole ministeeriumid säästnud raha patsiga poiste ehk omade Itikustide poputamisel, vedades neid superkoolitustele mööda Maarjamaa paremaid forellipüügitalusid ja peenemaid puhkemaju, põigates ka Laitse Rallirajale mis lisab erilisi oskusi kavalate  internetikurvide kiirel läbimisel.
    Kena näide oskuslikust majandamisest paiskus silma kevadsuvel kui märkasin Järve Keskuse esimesele korrusele SmartPosti kastikesi paigaldavat  sinitunkedes Poola töömeeste brigaadi.Kes tulnud kaugelt kodumaalt tööle Citroen Berlingo kaubikuga, millel äratasid tähelepanu PL tähisega regnumbrid.Meil järelikult raha on kuid mõistust napib.Selmet anda kruvits ja juhtmeots kätte tööd otsivale eesti poisile, maksame pigem bensaraha ja komandeeringukulud rahvaste sõpruse leegi ülalhoidmiseks vennalikule poola rahvale.Teine näide on kergelt kummalisem.
Oravapartei viimastel, nn militaarsetel suvepäevadel oli selgelt võitluslik väljund.Tellitud oli selline kuvand Saksamaalt, Frankfurtis tegutsevalt suhtekorraldusfirmalt Harris ja Associates.Kuidas sa ei toeta Saksamaa majandust tellimuste ja rahasüstidega,kui fraulein Merkel on meie Andruse sõprade nimistus aukohal..
Teemale väärilise punkti panekuks tuleb koorukese sisse pista ka jutu iva.Nimelt on poliithumoristid Hõbemägi, Ruussaar ja Strandberg raadioeetris võrrelnud reformistide ratsukäiku omaaegse Saksamaa Natsionalistliku Töölispartei rünnakrühmade moodustamisega enne vana Aadu võimuletulekut aastal 1933.
      Vaid üks küsimus jääbki õhku rippuma-kui väidetavalt on käbinärijate positsioonid nii ülivõimsalt paigas, milleks siis sellised ettevalmistused.Teie vastuseid jääb huviga
ootama paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment