Friday, August 3, 2012

                                                            Minu visioon
sellest,kuidas tekivad müstilised, rahaga täidetud kilekotid peavoolupartei ukse taha ja noorpoliitikute näppu.Eile hilisõhtul enne uneliiva laugudele pudenemist tabas mind taaskord välkvalge hetk.
             On ju avalik saladus,et kõik kes oma hinge oravaparteile müünud saavad vastutasuks isikliku kullakaevanduse. Olgu selleks juurdepääs Euroliidu rahapottidele või PRIA uhketele andamitele,nagu viimased skandaalid näitavad.On ka teisi võimalusi-hiilida ligi taastuvenergia tootmisvõimalustele,napsata sealt jõukohane tükike.Siis teha diil parterikontoriga ja tõotada pühalikult oma seltsimeeste ees-kui teenin nii- ja niimitu miljonit ning olen oma elu seadnud õitsvale järjele tänu arutule taastuvenergiatasule,kohustun tassima iga kuu oma normiosa tulemist parteile,kes hõlptulu võimaldanud.
Maffia ühiskassa jooni ma siin näen.Seda kuritegelikku võrgustikku üritaski purustada staarmeikar,kelle tegevus saladuse avalikustamisel on seadnud löögi alla kohtuminister Püha Miikaeli,nagu rahvas kutsub toda pärisnimega Michalit.Mis saab lobasuu Meikarist näitab vaid aeg.Evelin Sepa diagnoosi kohaselt on avalikus kohas selline peeretamine häbiväärne,aga too daam pole just kuldsuu ega ohjelda end. Indrek Tarandit ta just sel moel mõnitaski,tõmmates endale poliitikute ringis uhkelt vee peale.Sest häälega väljatulnu/kangiga peer vajab ju veega allalaskmist...
        Herilasepesa,mis pärast rahaskandaali kihama lõi,pole tänaseks veel vaibunud.Sest mis loeb nädal või paar suure skandaali käitamisel.Massimeedialt napsatud laen see herilasepesa nimetus ongi. Pühamees pajatab,et kui tuleb süüdimõistev kohtuotsus,jätab ta kohtuministri tooliga hüvasti.Oleks  tore osariik küll,mille kohtuminister jagab korraldusi hallitrellihotellist,vahelduseks uurides triibulist kuud või ruudulist päikest.
      Jäägu suurtele poistele omad rõõmud ja neile omased liivakastimängud.Mina pean tõdema,et esimest korda pärast seitsmekümnendail alanud suvehiidlasepõlve jääb seekordne Hiiumaa sõit vahele. Just nüüd- 3. augustil  enamuse pulmaliste osavõtul peetav Beriti ja Eero 5. pulmaastapäev on sujumas ilma minu ja Mimmi osaluseta. Millest on küll tuline kahju,kuid mu terviseseisund ei võimaldaks pidustusel osaleda-ikka pean ajuti pikalki viskama et väsinud selg toibuks.
Teie paadikapten püsib siis mõnda aega kodusel ankruplatsil
kuid tervitamast ei väsi Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment