Friday, August 10, 2012

Polnud midagi hullu
selles breznevlikus seakõrva söömises.Kui sellest ka Guido tõotatud kasu tõuseb ja mu ihuliikmed vajaliku krõmpskondi pääle kasvatavad,olen rahul-kuigi juba mõte notsukuularite nosimisest ajas ja ajab ka edaspidi kergelt öökima.
    Minevikulaineil tasuks ehk jätkatagi,sest tähelepanekuid on mitmeid.Esmalt liiklusjurist Indreku pihtimus,et on olemas surve politseile LE rikkujate arvu suurendamiseks.Kui see pull ei lõpe,poisid,et igast jama inkrimineerite, ostan autosse kaamera mis teie tegevuse paljastab. Murdmatu liidu varemeil juba nii tehakse. Ma ikka öösiti vaatan neid jutuubi klippe ning imestan parandamatute miilitsate juhmusest.
Aga oli meilgi Tallinnas LE rikkujate trahvimise päevanorm.Kes mundris ahvidest 14 rikkujat õhtuks kirja ei saanud,öeldi et käis plikades või viilis niisama.Alampolkovnik Valter Soo kas tegi näo et ei tea midagi või oli ise lolluse autor.Muidu suht intelligente mees see Tallinna RAI pealik.Ammumöödunud aegadest mäletan,et kui parteibossidele,kaasajooksikuile ja klakööridele ehitati mu kodumaja naabrusse  Hiiu raba serva paar-kolm ilusat eriprojektiga punasest tellisest 9-korruselist kõrghoonet,pajatas rahvasuu aadlipesa sünnist.
Tuttav tunne tabas mind kui seni viimasest Luigepoju Ekspressenist loen,et noorpoliitikute Keit Pentuse ja Rain Rosimannuse täna sõlmitavast abieluliidust sünnib uus poliitaadel /Sic/.
Näete siis- pole midagi uut siin Issanda päikese all.
Kas lööme uue aadlipesa tarvis labida maasse
küsib teie visa paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment