Thursday, April 19, 2012

EestiPoiss

Invamess
mis eile Endla 59 algas ja täna õhtul lõpeb, läks käima tavalises headuses.Eksponentidest puudust ei olnud ning publikutki jagus,nagu ka tegevust kutsutuile.Kes tahtis,meisterdas käsitöötoas helkuri nahkkettale,kes käis hiina meditsiini praktilisel loengul,uuris erinevat invavarustust,ostis mõnda ravimit või uudistas särtsurollerit vaegurile.Isegi üks haruldane vehiikel oli nupumeeste poolt meisterdatud - vedukroller ratastoolile,mille oli valmis saanud kohalike kulibinite grupike. Uudistajad tahtnuks kõrgemat kliirensit,aga toote esindaja tunnistas kätetöö linnasõidukiks. Lõunasupi ja kohvilaua eestki oli hoolitsetud,hinnad igati mõõdukad ja pakutu väga kvaliteetne. Kahjuks ei olnud kohal minu kutsutud firmat OÜ Autosõit, kes pakub invadele sobivat mopoautot. Kuid täishind paraku vaegurile tappev ning ju ei õnnestunud see aparaat läbi sotsminni suruda invavahendite loetellu.
Remark.Tegin äärmiselt huvitava tähelepaneku,osaledes tlü tudengite meediagrupi loengul.Kus tudengineiud esitlesid oma monitooringutulemusi.Euroliidu rahade ja ettepaneku alusel uuriti vähemuste kujutamist meedias.Jälgides, kuidas kajastatakse pressis muulasi,vähemusrahvusi,ka geisid ja vaegureid.Võite ka nii küsida,kas peded on invaliidid/ehk vaimselt/.Aga seda arvata suur liit vaevalt lubaks,pigem on tegu nivelleerimisega,et kuna osa liitriigi rahvusi soosib pedendust, teine ja suurem osa aga ei hooli neist või põlgab/taunib,siis on vist eesmärk pigem rahvaste tasalülitamine. Mis aitaks ka sündivust ohjata.Sest suuremail rahvail pole juurdekasvuga muret, las poisid aga pedereerivad. Mina näen eksinute paraadide julgustavat toimet-Pedofiilidki piiluvad kardinate tagant,et kui ühed pepuvennad on ausse tõstetud,miks siis meie veel varjus passime. Ja marsivadki,oma isiklikud relvad vinnas,lasteaedade ja koolide juurde põõsastesse.Parandage mind kui eksin,või hajutage mu kahtlusi.
Kolmandal mail on tulemas konverentski samal teemal Vähemuste kujutamine meedias, kus võrdluse aluseks meie Eesti kõrval ka Itaalia,Prantsusmaa,Portugal,Hispaania ja...Rumeenia. Remark.Olen vist olnud liiga haaratud seebist Bold /re/ and beautiful,kus pidev moedisainiteema. Vahel ju ajaviiteks põgusalt ikka vaadanud....Oma rahutus unenäos tegutsengi samal alal,olen moedisainerite grupis ning uurin,kas pean kleidi modelleerima konkreetsele neiule või üldisemalt naisele.Nimekuju Boldre sain kogemata,tänu ühele eksitusele, kus mu nimi sellisena jäädvustus näituse Auto 2000 kõneisiku nimekaartile.Aga pole hullu,olen mõne asutuse jaoks aegade jooksul olnud ka Põldre,Põldroo,Polder ja Boldõrev.
Kas olen tõesti olnud nii hea laps,et kohe mitu nime,küsib
uudishimulik paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment