Sunday, April 15, 2012

EestiPoiss

Pealinna ja riigi vastasseis
on jõudmas uuele tasandile.Märkimaks elektriaktsiisi ja võrgutasude ülemäärast,hingematvat tõusu otsustas keskerakondlik Tallinna linnavalitsus tulistada ebaõigluse pihta oma säästumürsuga -linn pimendab öisel ajal osa linnaelajaile tarvilikust liikumisruumist,lubades jätta põlema vaid lambikesed valgustatavail ülekäiguradadel.A. Kivirähk ironiseerib,et linnaisade paljud hiljutised valgustkartvad teod saavad niiviisi hästi peidus ollagi,kuna nüüd kukkusid kinni Sepp ja Parbus. Mind hämmastab vaid see,et Suur Juht väidab meedias olevat põhjuse Edgari tagasiastumiseks.
Miks teiste suurte poiste pätitembud pole sama tegema ajendanud keda kuraditki.
Riik tundub olevat tõsises hädas-kui haaratakse viimase õlekõrre järele.Piirikaubandus,mis on päästerõngaks Narva kandi elajaile ja aitab töötuil hinge sees hoida tänu üle piirijõe toodavatele sigarettidele ja hundijalavee pudeleile.Täisjõus töötud meeskodanikud on aga siiski pühendunud autokütusetransiidile,mis nüüd sundlõpetatakse. Kas Stenbocki klubi ei pelga enam rahvarahutusi, mida kardeti seoses nö varrukataksode ohjeldamisega.Siis väideti küll,et kuna see taksopiraatlus on nende muulaste leib,kes midagi teha ei oska,siis ei saa isehakanud taksiste ohjeldada-kisub kohe jamaks.
Remark 1.Rubriigis Sahinad ja hüüded märgib Luigepoju Ekspressen,et Mart Laar paraneb insuldist ning tema diktsioon on isegi parem kui enne.Ebadelikaatne on see vihje Mõmmibeebi eluaegsele pudistavale diktsioonile,tundub allakirjutanule.Umbes nii,et kui majandusminister murraks jala,öeldaks et paranemisel tõmbus tal isegi kael sirgemaks...
Simo plaanib kutsuda Soome Ruudulipu-saate toimetajaid ja üldse autospordile pühendunud ajakirjanikke,kuid minu oskustest ei piisa leidmaks internetist hea tuttava Are Elleri moblat või meilikat.Pean vist kaevuma oma ajaloolistesse aastamärkmikesse,käisin ju kunagi koos Elleriga Portugalis autoralli MMi reportaazi tegemas.
Niipalju ikka oskan,et saatsin ära oma osalemissoovi Ajakirjanike Liidu kongressist järgmisel kuul.
Remark2. Kuna hädasolijaid kreekamaalasi vaja aidata ning sõda kahel rindel nõuab me kõigi pühendumist aktsiiside ja maksude tasumisele peavad ka piirialade elajad andma oma väärilise panuse riigi rahakoti täitmisse.Pole siin viilida midagi,seltsimehed - tooge aga raha ära. Ostke oma viinad-suitsud ja bensiin teile määratud hinnaga,mitte vabaturult.
Lõppsõna asemel.Kui kaitseminister Laar paraneb,on see meile,vaegureile,hea märk.Sest tema toel saavad tuhanded invaliidid-saatusekaaslased ilmselt võimaluse riigi suuremal abil oma eluolu muuta.Kes ise insultivigastatu- põrgust eluga läbi tulnud,mõistab meiesugust hoopis paremini kui teised mäepealsed rikkad ja ilusad.Selline kreedo siis.
Teie paadikapten Neemo E Poldrelt

No comments:

Post a Comment