Saturday, April 14, 2012

EestiPoiss

Igasuguseid ideesid
mulle maha müüa on imelihtne.Nagu see Põlvkondade Maja,millele juba nuputamisjärgus õla alla panin.Mõtteid pakkudes,ideesid serveerides.Nüüd jõudsin eestvedaja Avega juteldes selleni,et lubasin hakata kodulehe haldajaks,kes uudiseid sisse toksib.Et tarvilikke oskusi omandada,lähen maikuus 20 euri eest Aaroni arvutikursusele,kus edasijõudnuid koolitatakse.Ju kulub see oskus mulle teinekordki ära.
Teine teema,mis mulle maha müüa õnnestus,oli osalemine Tallinna Ülikooli meediagrupi töös.Kus leitmotiiviks meediauuring,kuidas käsitletakse meediaväljaandeis seksuaalvähemuste, vaegurite, teise nahavärviga inimeste,teise rahvuse teemasid vms.Eeltoodud alusel nimetet gruppide diskrimineerimise küsimusi uurime . Esmapilgul jääb mulje,et küllap see üks moodne,euroliidu poolse nõude uusim ühtne nägemiseasetus on.Sest Eesti ühiskonnas ei tohiks olla muret neegreil ega vene õigeusklikel etc., keegi ei omista neile meedias ülemäärast kurja,varjundiga tähelepanu nagu ka mitte mu kaaskannatajaile-invaliididele. Küll aga võiks tagajalgadele tõusta pederastid, kelle dirty hobi normaalsetes selgelt võõristust on tekitanud,sest et nood ei vaevu võtma kuulda Albioni maa VIP-pederastide nõuannet-ärge eputage oma hälbega paraadidel,pedereeriga vaikselt ja omaette, kapinuka taga või pimedas teki all.
Paavst Benedictus XVI näe kah ei kilka,et on homo.Kuigi ta lihane vend Georg Ratzinger on öelnud -poisieast saati pole teda huvitanud naised.Papa Rimski on siis samuti opositsioonipartei liige,kui poliitkorrektselt väita.
Küllap tuleb selliseid hulgi juurdegi,mõtlen.Kui loen Postimehest,et svenssonite maal tegutsevad pehmelt öeldes vägagi kummalised lasteaiad.Esimene on Nicolaigarden,kus aretatakse rootsi lastes nö sooneutraalsust-poisid ei tohi olla poisid traditsioonilises mallis.Autodega mängimise asemel riietatakse nad roosadesse kleitidesse ja kästakse käituda tütarlapselikult. Tolle naljaka ümberkasvatusasutuse deviisi kohaselt pole ei poisse ega tüdrukuid,on lihtsalt lapsed kui sootud olendid. Teine,veits kurbnaljakam idee turgatas pähe kuningriigi neile alamaile,kes Lisette-Reimo aatekaaslased. Egalia lasteaed on koht,kuhu minu lapselapsed lähedalegi minna ei tohiks.Sest seal praktiseeritakse/kultiveeritakse peremudelit ISA-ISA-LAPS ja EMA-EMA-LAPS.Nood kaks,kelle nimed eelpool mainitud,on loomulikult oma hälbega epateerivad noored,lesbieelistustega neiu Kampus ja end pedejuristiks pidav Mets.Heitku või paari,mina ei igatse kummagi lähedust -eks ole see noorte inimeste oma valik.Nüüd,mil loodus ise omad valikud määranud.
Kui teile imponeerivad rohkem tagaukse-avad või Lassie-moodi lakkumised,andke aga tuld.
Leegid peale,kamandab tolerantne paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment