Saturday, April 7, 2012

EestiPoiss

Vaikne laupäev
mis tänasel superlumisel hommikul kätte jõudis,on tõesti ülivaikne pärast eilset perepidu ja seda suurt munavärvimist,mis Beriti ja ja Jensu pere osavõtul kenasti teoks sai.Pidulik lõuna koos vahuveini ja juurdekuuluvaga oli mõeldud ka Ksenia uude ametisse pühitsemise äramärkimisena-naaberriigi lennukompanii on saanud andeka ja hakkaja,edasipüüdliku noore daami müügitööd juhtima.Ja pojukesed said end munateemat viljeledes vabalt välja elada.Köögilaua suur kausitäis pühademune näitab ka,millist kunsti valdavad lapsevanemad ja pidulõuna autor Mimmi,kes täna tööl Nõmme lillesalongis.Mina ootan teda õhtul koju oma teise sünnipäeva tähistamisele,sest 7. aprillil 2002 käis mul pööningul valus laks ning vikatimees kukkus vanaonu Pärnamäe grilli poole sikutama. Kuna mul oli lambis veel veidi õli ning õige eesti mees esimese kella peale ei lahku, jäin ma pärast insulti teiega,mu armsad.Sest Jumalal oli minuga veel mingi plaan.Kas seesama,et pereisa saaks olla karja juht,kes paneb ikka õla alla kui järeltulijail abi vaja.Nagu nüüdki,kui väike Anna vajas uut vankrit või Jensul vaja laenata isa suuremat pargidziipi,miska Helsinki Ikeast tuua koju midagi tarvilist mööblitükki oma disainkodu tarvis.Hetkel mõlema lapse mured lahenduse saanud.Aga miks internetis mõnigi kurb eestimaalane võtab halada,et milleks oli eilne Suur Reede vaba päev, kuigi tema pole usklik, on see hämmastav.See aeg,millest tuleme,oli hea seepärast,et vaba päeva saanud inimene oli õnnelik,olgu see kasvõi 7.oktoober,uue punase konstitutsiooni päev. Teinegi remark möödaniku teemal.Kui täna lendab sõiduautojuht mistahes teeoludes maantee kohal,usub ta pimesi liiklusohutuse suurmeistrite juttu-moodne auto on varustatud aktiivsete ja passiivsete turvaseadmetega,sina vaid kihuta arutult nagu hull.Jääd vigastamata kui turvavöö kinni ning ABS ja ESP põhivarustuses,küll Airbag su päästab.Aga kui pauk käib nagu tänasel äkklumetuisusel ööl Põlvamaal,kus Scorpio lennanud mitu tiiru üle kurgi ning kartmatu surmalendur viidud põllult oigamast Tartu Ülikooli kliinikumi.Pole muud öelda kui et kõrvadevahe mittekasutamine kutsub kurja kannule.
Remark seelikukandjaile Soomest.Leidsin internetist killu,mille vahendan.
Miks olla kiuslik,kui väikese vaevaga saad olla lihtsalt võimatu,kõlab see tarkusetera.On teil muid ettepanekuid,kuulaks tähelepanelikult.Sama intensiivselt jälgisin tänast Pealtnägijat,milles oli suht põhjalikult valgustet meie olümpiavõitja Erika Salumäe ja minuteada kunagise raadiokolleegi Ene Veiksaare uut elu Hispaania päikese all.Daamid tegelevad kinnisvara rentimisega ja tulevad kenasti toime. Mõtlesin kohe oma Mimmi pääle,kes samuti atesteeritud kinnisvaramaakler ning oma loomult väga arenemisvõimeline ja kreatiivne.Poleks ju mure hispaaniamaalaste keele õppimisega ja oma elukutse jätkamisega soojal maal Denia linnakeses,mitte kaugel Valenciast Vahemere kalda pääl.Minu vanad kondid ning püsihaiged kurgumandlid saaks hea puhkepaiga.Kena oleks osta mingi apartement, millest poole vormistaks bürookontoriks/korteriks ja teise annaks hakatuseks rendile. Alati valmis elumuutuseks,sest kunagi ei tea,kuhu siinne lifestyle pöörab.Alles aitas rikas Eesti osta Kreekal kakssada tanki,täna andsime Süüriale suurema summa eurovaluutas ... 50 tuhat tagastamatut abi. OLLA ÕIGEL AJAL SELLES KOHAS,KUHU MAARJAMAA RAHA-ABI TULEB,ON KAH KUNST,MA ÜTLEN.
Tehke teiegi huvitavaid tulevikuplaane kui hing sees ja Issand pole konnaks loond, pakub teie paadikapten
ikka endiselt Neemo E Poldre
kes avastas huvitava raamatuvaliku koduriiulilt.Ajal,mil mina loen Virkko Lepassalu raamatut Spioonimängud kunagise nö ausa miilitsa Herman Simmi tegudest,loeb Mimmi Boriss Akunini Spiooniromaani vene elust, Kremli isemõtlejate hiigeltegude ajaloost.Huvitav,millest meil selline ühishuvi tundliku teema vastu.

No comments:

Post a Comment