Tuesday, April 10, 2012

EestiPoiss

Marxi ja Engelsi
surematud õpetused olid need,mis 20.sajandil inimkonna elu segi pöörasid.Seda tõestasid ajaloolise,dokumentide ja dok-kaadritega pikitud filmi The Soviet Story loojad.Vapustavaid üllatusi oli pärast südaööd ETV2 näidatud linateoses mullegi,kuigi faktitõde oli teada-Teise Maailmasõja algatasid stalinlased koos hitlerlastega.Kui ründasid Poolat. Jahmatas see,et nii Hitler kui Lenin olid ammutanud oma peamise elutõe just kommunistide klassikuilt Marxilt ja Engelsilt.Alamrahval pole õigust elada-see deviis kajas läbi kummastavate kaadrite ja punaste valesid ning vene rahva kangelastegude müüte purustavate arhiividokumentide.Mulle oli seni teadmata,et NKVD korraldas Gestapo väljaõppe.Pelgalt üldsõnaliselt on ajaloolased selgitanud,et Hitler vaid täiustas omal moel Lenini 20-aastase ajalooga koonduslaagrite teemat. Seda,et punased andsid sakslaste kätte Venemaale pagenud juute ja kommuniste,polnud ma kuulnudki. Võitlus natsismiga on kuritegu,on öelnud sm. V.Molotov.Vat see oli mulle tõeline uudis.Fakte ajaloovõltsijate elust ja tööst kogunes nii palju,et sai selge tausta sm Putini päevakäsk Ajalugu ei tohi ümber kirjutada...Slaavlased on kasimata rahvas ja poolakail pole üldse õigust elada,olevat väitnud inimvihkajaliku maailmavaatega sõjaõhutajad.
Siit ka minu ettepanek - Too film olgu näitlikuks õppevahendiks MISA elik Migratsiooni ja Integratsiooni Sihtasutuse edaspidises töös.Unustage ära kõik võõra keele suhutoppimise aktsioonid, õpetage mujalt tulnuile ajalugu,küll nad siis hirmust õudsa mineviku ja selle kordumise ees riigikeele ära õpivad,ilma rahata ja vabatahtlikult,ise peale makstes.Kodakondsuseksam olgu seotud kõnealuse õppefilmi najal koostatud küsimustikuga-ET KÕIK DERZAAVAINIMESED MÕISTAKS KES ON KES JA KUST TULEB KURJUS.
Kas on vaja lisatõestusi,miks meie alamrahva,maaelanike eksistents jatkuvalt küsimärgi alla pannakse.Maakoolid,postkontorid ja külapoed kaovad,pangaautomaadid kogunevad linnadesse nagu ka kohalikud oma-valitsejad.Palganumbrid on jatkusuutlikku elu võimaldavad ainult neil nö eliitkodanikel,keda Juhan Smuul pärjas kauni tiitliga Elu Peremehed.
No ei ole ma õppinud Leningradi kõrgemas parteikoolis,ei ole.Hoopis Moskva omas õppisin kui teada tahate on hiljuti Nestorile öelnud Suur Juht.
Ei kommentaari,öeldakse sellise loo kohta
sama siin ka paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment