Tuesday, April 17, 2012

EestiPoiss

Oh, oleks mul teie mured
mõtlen sellistel puhkudel,kui reklaamis pajatatakse uudse WC-rulli südamiku hävimisest nüüd veekeskkonnas. Aga kui mulle meeldib seda kasutada hoopis kaminatule süütamiseks,kas olen hälvik.
Veidrik olen igaljuhul,kui kasutan ligi kolmveerandi mulle meilitsi saabunud kutsetest.Järgmisena lähen diplomaatide kooli loengule Rahvusraamatukokku,kus tuleb jutuks Ukraina ja Valgevene rahvaste elu ja inimõigused. Miks küll,küsite.Aga naudin seda,et pole enam aheldatud oma kodu külge,surutud nelja seina vahele või pressitud ratastooli,milline kogemus samuti olemas.Täna aga on ingliskeelne kunstikursus,kus Kamila-neidis on lubanud midagi põnevat kunstivooludest esile tuua.Eile aga olin TPIKis englishi vestlusklubis,kuhu jäid miskipärast tulemata juhendajanooriku kolleegid.Kes tahtsid meie,vaegurite, edasijõudmist lähemalt tutkida.
Samas kasutasin juhust ning toibusin-puhkasin meie degustatsioonigrupi pühapäevasest retkest Bollywoodi,India restosse Pikal uulitsal,kus hindust kokk pakkus hiinapäraseid pelmeene kanast, lambast ja isegi pardist.Vodkamartiini serveerung on teenindajannadele selge,seda testisin juba teistkordselt.Sel nädalal,kuna mu isiklik lilleneiu Mimmi istutas paar päeva tagasi sinnasamasse välikohviku barjäärile 160 lilletaime ning minu,tema saatja jaoks toimis avatud baariarve.Mida ma ontliku külalisena loomulikult ei kuritarvitanud. Need kaks coctaili... nagu laulusalmgi ütleb,ei toonud märgatavat kahju omaniku Tarmo büdzetile,usun.
Aga aitab küll personaaliast.Bussiga koju naastes märkasin ooteputkade klaasseintel Stockmanni hoiatavaid lollide päevade reklaame KOLLASED TULEVAD.Täna loen EPList, et Mustamäe laste lemmikaineks koolis on hiina keel.Ju need pilusilmsed siis juba lähedal ongi,kui nii sedastatakse.
Lähedal on ka aeg,mil keskerakondlik linnaviletsus peab käed üles tõstma.Et nii raha kui mõistus on otsas.Rahvas lapib Männikul tänava teeauke juba tellistega,sest muu variant pole võimalik.Kui röögatud summad liiguvad oma võimu põlistamiseks meediasse,on tõesti häda mõistuse pärast.Eks rahvas hääletaks palju meelsamini nende eest,kes oma inimeste eluolu ei halvenda,vaid otsesõnu kui goebbelsliku ajupesu sisse investeerivad.
Remark.Politoloog Rein Ruutsoo,üks tänaseid arvamusliidreid,toob esile hiljutise suure skandaali tagamaid.Kui teatab,et aselinnapea sm Kõlvatu häbitu tegu-eesti ajalooõpiku üleandmine Vene saatkonna töötajale Tsvetkovile pole põhiseaduslikult taunitav.Mõelgem koos siit edasi.Teame ju,et põlise vaenlase ajalooõpikud on tendentslikud,täis häbitut ja omakasupüüdlikku valet.Pole siis paha,et pärast filmi Soviet story vaatamist tahab ka Mihhail anda oma panuse kaasmaalaste harimisse.Sest nagu on öelnud oma päevakäsus sm Putin isiklikult- AJALUGU EI TOHI ÜMBER KIRJUTADA,SELTSIMEHED.
Nii Mihhailile ei jäägi valikuid,sest meie riik ei maksa viiendale kolonnile toitjakaotuse pensione.
Nautige kevadet,soovitab endiselt teie
paadikapten Neemo E Poldre
P.S.Ruutsoo läheb veelgi kaugemale,väites et võim kuulub rahvale,mitte Kapole.Kas tark mees on unustanud,et alles hiljuti oli aeg,mil võim kuulus KGB-le.Tundub,et Suurel Juhil on see värskelt meeles...

No comments:

Post a Comment