Saturday, February 21, 2009

EestiPoiss

Morjesta,ütlevad ülelahesõbrad,kes mind eile Veerpalu suurvõidu puhul telefonitsi ülelahe kätlesid.Teeksin sedasama Andrusega kohapeal,kui vaid saaks.Mäletan oma suhtekorraldaja-kohtumist Veerpalu ja Alaveriga kord Boschi maaletoojaesinduses,kui pealik Kallas otsustas Andrust kunagi pisisponssida värskelt turuletulnud uue põlvkonna tootega,mil nimeks Bosch Silver.Aku mille plaatides kasutatav hõbedakiht andvat oma viimase tarvilise käivitus- matsu veel ka siis,kui vool täitsa nullis e. aku tühi.Maksis ca tonni ligi kroonides (meile) ning Mart vahepeal kahtleski,et kas paslik nii tühist asja pakkuda.Rahustasin ta maha,sest mulle mõte meeldis. Ja minuteada oli tublil suuskuril majas rohkem kui üks auto.Minu argument jäi peale ja olidki Andrus oma treeneriga me kohvilauas tookord uues autovaruosaesinduses Pärnu mnt.137.kus tänagi asub.No nii vaikset,lausa häbelikku suhtlejat polnud ma ammu trehvanud.Suuskab nagu suur poiss, kuid kõneleb/ suhtleb kui algklassineidis koolidirektori kabinetis(?)Igavest tore kutt,ma ütlen.Ega tegijad pole eriti jutumehed,see tava mulle ikka meeldinud . Aga miks na ujedalt, lausa häbelikult ?Need suurlinna tuled vist kohutasid,peab arvama nagu kodumaises seebikas.Mehed said aku kaenlasse ja istusid oma hallikarva uude bemudziipi,mis kah United Motorsilt sõitmiseks saadud.Midagi siit ja sealt,kui võidupärjaga naased-polee pahaa.
Nüüd pakuks hea idee Gaute Kivistikule,kes Rohke Debelaki nime all raadiokuulajad pulamulauudistega harjutab.Postimees tuli 17.jaan. välja suure pealkirjaga MOBIIL MÕJUB LAPSELE NAGU ALKOHOL.
Sain siit mõtte,et uudis kõlaks:MunPo koolipolitsei-üksus sai oma käsutusse mobimeetrid,millega kontrollitakse kooliuksel saabuvaid lapsi tuvastamaks moblajoovet.Kel pilt päris sassis või koguni taskus,läheb koju tagasi.Kindlasti ületab seegi France Presse,i abil uudiskünnise nagu ka Debelaki debiilne nali kingade kandmise keelustamisest Toompea pressikatel.
Nüüd põhjendaks kenasti ära selle,miks pilaajakiri Pikker pärast hiljutist reanimatsioonigi taas hinge heitis. Vat sellist nalja,kus pilatakse ämma ja majavalitsust,pole kaasajal üldse tarvis.Täna pakub rikaste ja edukate manu Euroopasse pürgiv elu hoopis vaimukamat-ole vaid mees ja talleta/ nopi.Kasvõi humoorikad seigad,mille eest vangid e. kinnikukkunud kurjamid võitlevad. Läbi EW kohtuaparaadi.Keegi Aleksandr kaebas vanglaaameti kohtuse, et tal puuriminekul tarviline tööriist-7 cm pikkune nuga ära võeti.Mida ta hädasti vajas oma väljapressimise-actionidel ning taas kasutaks,kui aeg otsa sai ja mehike uuesti ühiskonda sukelduma pidi. Kuidas sa töötad,kui tulirelvi raske hankida ja nugagi enam pole !Taheti ju tagastada, ent olevat vahepeal hävitatud.Mees andis asja kohtusse ning oh imet-kuri kohtutädi otsustas:riik peab noa maksumuse korvama!Teine kaabakas polnud rahul,et peab kinnimajas puhvaikat kandma!? Vat kodukülas passis küll,aga siin-soliidses seltskonnas,kus süüakse aina restodest tellitud toite ning kantaksegi vaid Armanit ja Bossi,käi ringi kui viimane pätt !Aga Kopliski olid äsja ülekülapoiss.No peab ju kohtutee jalge alla võtma,blin!Või kui sulle toodi eilne Päevaleht ning võetakse julmalt käest huvitav kunstiajakiri Playboy,mida hea käsitöötundigi haarata...
Kel kambris koristamata või supp jahe,toidutooja nägu ei meeldi:kohe kohtukeiss.Igasugu kaagikasvanduse-muresid jahvatasid Maarjamaa kohtud mullu pooleteisel tuhandel(?) korral....aga ühele pätile ei passinud liiga külm WC-pottki.No valvurid võiks neid soojaks istuda,enne kui kaagil kakahäda tuleb!On meil veel Euroopa tasemeni jõudmiseks arenguruumi, on küll,seltsimehed Rein Langi alluvad.Kuulatage ikka iga traaditagant kostvat mokakobinat! Sest neil on õigus ja seda jääb ülegi.Paljud elavad juba liigagi hästi-nende eluküünal tuleb kustutada või vähemalt kodu tühjaks teha,auto pihta panna.Kas neil on õigus nii heale elule?No pole ju,seltsimehed armsad!Ainus õigus on rusikaõigus ning tõde väljub aina sm. Makarovist "nagu torust tuleb!"
Jõudu-jaksu elumerelainetel püsimiseks!Olge ikka positiivsed,ma soovin!
Endiselt teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment