Wednesday, September 25, 2013

Tahan oma endist elu tagasi

See mõte külastab mind vahel kui olen ärritunud oma abitusest ning erutun vajadusest kasutada vasakut kättki koduses majapidamises.Siis aga kutsun end korrale, sest on ju palju abitumaidki vaegureid,kes ei tule toime ka sellega mis minule jõukohane.Pealegi võitlen oma raviarsti toel praegu elu eest tolle kurja krabajasega kes mind teispoolsusesse viia tahab.
Ja kui see kole päev kord koidab, pole mul kurbtust hinges sest seal kus mind oodatakse ei pea enam lonkama ega vaeva tundma,kõik mured langevad maha kui vesi hane seljast.Viimane remark enne kui teema lukustan.Pean vist pillama vihje Mimmiliisale et mindki tuleks saatesõnadega teele saatma seesama sümpaatne vanahärrast ilmalik pastor, kes nii südamlikult lohutas leinajaid äsjasel proua Helgi ärasaatmisel seal Pärnamäe grillis...
Muide,mu võitluskaaslane sai sünnipäevakingi lisana eile ripsmepikendused ja uued geelküüned. Seega võib 5.oktoober tulla pidulikumalt kui varem.
Vestlesin just Simoga kelle Ylläse mäe talvemökki tahavad uusaasta vastuvõtuks sõita me noored kõrvalmajast koos laste ja sõpradega.Meiliboksis on hommikust alates kogu tarvisminev infopakett. Ajaleht küsib, miks vanadel fotodel inimesed üldse ei naerata.Ju polnud võtta selliseid klowne-valimiskandidaate kes jaganuks jaburaid lubadusi mis naerma ajanuks.Ülbikust Jürgen ja tema vaimne isa Esimene Andrus ongi need,kes esimesena meenuvad.Eile tulid suured poisid turule avaldusega et lubadus toetada koolilapsi huviringide rahaga oli katteta.Seda papirulli ei ole ega tule.. Ent kust tulevad need miljonid,mida pakume virelevaile kreeklastele kui neil vesi jälle ahjus.Alles hüüdis politrukipagunitega poiss,et vajadusel anname hellenitele kohe lisa-no kuidas tal häbi ei ole, kes siiski talle palka maksab, kas mitte eesti maksumaksja.
Värskeltküpsetatud broiler, klownimainega sm Rindkere /nimi muudetud/ hüüatas kähku meedias-valige mind Tallinna linnapeaks, mina annan selle huviringiraha.
Täielises Eesti Vabariigis on auu sisse tõstetud igamees kes mittemillestki miljoneid valmis vihuvad. Nii hakkasid minulgi mõtted liikuma kui teamitmendat korda leidsin PM kuulutuste realt väärt sisuga reklaami-ostame maad,millel asub mobiilimast.Meil vedeleb siin-seal murdmatu liidu armee igasuguseid piirivattide maste- täiesti tarbetult,kusjuures.Tuleks mul vaid odavalt mingi maatükike soetada ning too mastijurakas lasta püsti vedada-Kohe on kohal tundmatu rikkur,kes  maksab 12-kordselt selle summa, mida mobiilioperaator teile aastas tasub. Nii see rahapuu mul kasvabki, otse looduses.
Kel on veel tarku mõtteid mida jagada,teie kõnesid  ootab
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment