Saturday, September 28, 2013

ISSAND,SA TEGID SEDA JÄLLE!

hüüatas Siiri Sõnajalg kui oli veeklaasi huulteni tõstnud.See nali hakkas sotsiaalmeedias levima eile kui paisus skandaal usklike õekeste Sõnajalgade, Jeesuse pruutide humalapäiseist autosõitudest meretagusel maal. Lugu ise oli piisavalt banaalne. Viivikene tabati promillidega autoroolist ja kui daam sõidutati Kuressaare haiglasse ekspertiisi suutis ta mentide käest pageda ning autos oodanud õekesega ära põgeneda. Huumor oli TV3 antud usutluses, kus Siiri siristas kogu oma näitlemisoskuse pagasit käiku lastes et ta joob ikka ja alati ainult vett. Kuidas ta vaene õekene, eksinud suure haigla labürintides,tulnud välja valest uksest ning sattunud tema juhitava auto tagaistmele.Teel koju peatas neid politsei, kes tuvastas ka temal 1,5 promillise joobe ning kiskus Viivikese auto tagaistmelt, tõugates teda kaks korda kraavi suunas.Kuis siis nii, ta polnud isegi roolis, siristas Siirike käsi laotades ning laialt juukseid lehvitades.Jättes täpsustamata et õeraas pages ekspertiisist ning tõukas teda uuel kinnipidamisel autost välja näppinud menti rindu...Rahvas polnud kitsi igasuguste vaimukate kommentaaridega, kuna skandaalne perekond on suutnud paljudel kohalikel kuklakarvad turri ajada oma ülbe käitumisega. Aina lendavad iga kell oma helikoperdajaga üle naabrite elamise ja karjamaade.Laskuvad ootamatult Kuressaare autotanklasse paake täitma ning demonstreerivad lihtsurelikele igal moel, mida on nende  Jumala silmis väärt rahatud kaasmaalased. Ise teevad aga muudkui pattu ning tormavad kirikusse, et Kõigevägevamalt kähku andeksandi paluda.Peremees silitab kordamööda nii õekeste kui vendade Vitjukkide päid ning lohutab oma armsal moel ja leebel häälel...
Ent nüüd tagasi puhkusemuljete manu.Kuna siinmail on moes soe õhk ning päikesepaiste jälitab mind pidevalt tunne nagu oleksin sügise saabudes lennanud koos linnukestega soojale maale.Mis on ju iga põhjataeva all elava eestimaalase helesinine unistus. Lõpuks ometi täitunud, võin ma siin rahuldustundega väita.
Millega aga rahul olla ei saa,on remondistardi viivitus.Eilsel telefonivestlusel pojaga selgus et ehituslepinguski lubatud meistrimees pole laekunud ega hakanud olmeruumides seinaplaate maha võtma,riiuliavasid saagima. Pigem muretsen seepärast kuidas ta torustikumured lahendab kuna WC tööd üpris keerukad on.Teise korruse veevärgiseotuse pärast.Mina saaksin küll oma sunnitud pagendust jätkata kui tagasi Maarjamaale laekume.Purjetaks näiteks Hiiumaale, ent Mimmiliisa peab ju tagasi tööle naasma.
Sellest murest on teadupärast prii teie
paadikapten Neemo E Poldre 

No comments:

Post a Comment