Friday, September 27, 2013

Siin raadio Luxembourg,kohe saate uudiseid

Mis nii viga VIP-reisida nagu me eile Mimmiliisaga. Juba stardieelne ettevalmistus kodulinnas oli paljutõotav.Ratastooliga ametimees oli kähku me tsekkamise pointi juures, kohe läksime teele, mu võitluskaaslane vudis pakikärukesega kõrval. Aeroplaanile minekki käis kibekiirelt,sest meid lasti esimesena löögile. Lendokone oli kah lahe ning usaldusväärne,vaid tasuta jooke ei serveeritud nagu varemalt.Kõikjale hõljus ühtäkki härjasilma-praadimise lõhnu pärast õhkutõusmist, kuid see vist mõeldud vaid piloodile,sest mina sain kolmeka eest pelgalt tassikese kohvi ning muffinipoisi. Polnudkid hullugid,sest magu ei mõelnud enam justkui kõri oleks läbi lõigatud et midagi ülalt peale ei tiksu.
Copengaagenis,tolles kuulsas Gastrupi ülisuures aeroplaanikodus ootas meid aga tõeline üllatus,Justkui maa alt kerkis me ligi korrektne Falcki mundris mees oma elektromobiiliga.Mul paluti poetuda sohvri kõrvale ning Mimmiliisa napsati koos pagasiga kähkusõitja sabaotsale.Ja vigursõit rahvamassi vahel võis alata. Hääletu masin vingerdas inimeste vahel,kes tõtates samas suunas, jäid meile tihti jalgu.Oma arvata paarikilomeetrise sõidu järel keset arvukaid kohvikuid ja kauplusi -nii et silmad võttis kirjuks-maandusime assistance room-is mis oli tegelt mitme toaga hästisisustet puhkeplatsike kuhu ratastoolidega toodi veel paar vanurist vaegurit.Ja siis haarati mindki ratastooli ning viidi garagesse koos mu inva-saatjaga.Seal parkis ehtne kiirabiauto.Sinna meid juhatati ning nood kaks falckisti kihutasid ambulance-autoga piki aerodroomi otse väikese Boeing-aeroplaani juurde,Mugavas nahkistmetega SASi lennukis üllatusid  järelsaabunud kodanikud meiesuguseid  vippe nähes, keda uudistati päris hoolega.Sest enamus kaasreisijaist polnud tavavurled, vaid stiilsed ning väljapeetud ärimehed ning -haid. Luksemburgis ootas meid lennuvälja buss, mis mahutas lahedalt kogu me lennukitäie, ja minulgi polnud muret sisseronimisega. Kohtumine vastutulnud Beriti ja Annaga oli soe ja südamlik nagu oligi arvata.Kiirel sõidul koduni sain imetleda tütrekese head väljamaist sõiduoskust,mille krooniks oli imetabane ning sujuv parkimine,Tagurpidiboksi pugemine teinuks rõõmu igale sõidupedagoogile, keda juhtumisi esindab ka teie alandlik teener,allakirjutanu,
Samamoodi esindan ma halvatud vaegureid, keda aitaks rakuravi mis käivitus just Tallinnas Magdaleena haiglas.Taastava kirurgia kiinikus võetakse vastse seadme abil inimese kehast rasvkudet mida pärast tüvirakkude eraldamist ning töötlemist Cytori aparaadis süstitakse käsivarde,randmesse ning sõrmedesse. Olin sellest kuulnud juba rohkem kui aasta tagasi ning kippunud arvama, et tolle teema tulek jääb vist minu jaoks lootusetult hiljaks.
Nüüd optimismist särav mees siin väljamaal viibides enam nii ei arva
tunnistab teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment