Wednesday, September 18, 2013

Eestlastelgi on imetlusväärne joon olemas

Oli just juttu,et itaallastel avaldub imetlusväärne joon iseenda üle nalja heita kui ristluslaeva Costa Concordia hakati üles tõstma uppumiskohast Türreeni meres Giglio saare ranniku lähedal.Aineseks oli see,et operatsiooni õnnestumine suudab taastada maailma üldsuse silmis usu itaallaste intelligentsi, mis vahepeal on suure kahtluse alla sattunud.
Eestlaste intelligentsis pole vist enam põhjust kahelda.Sest juba on tohutu mass inimesi,muidurahvast ja arvamusliidreid hakanud kahtlema uusbojaaride-parteikandidaatide lubaduste ja tegude ühtimises ehk paikapidavuses. Meie suudame juba iseenda üle naerda, sest eks valime ikka ja jälle püünele noidsamu pätistunud seltsimehi,kes meile suhu ja silma valetades häbitult oma karmaneid täidavad. Kivisildnik oli eileõhtune rahvaärataja.
KOV on kohaliku saekaatri kõrval ainus tööandja maal.Kohalik omavalitsus ei saa luua töökohti,kõik edendamised, parendamised, tõhustamised on läbi kukkunud.Lõkkeplatse,tantsuplatse,kiigeplatse on  tehtud piisavalt,aga kus on kasu.On tehtud veepuhastusjaamu tühermaade naabrusse,autobahne ning muudki suurejoonelist. Kuid riik on nurjunud, kes palju ja sihikindlalt pingutanud, mingu eemale või koligu väljamaale,sest neist on mujal rohkem kasu
Valigem rohkem asotsiaale volikogudesse,põrutab kirjamees Sven,sest neist on rohkem kasu,täidavad alkoaktsiisiga riigikassat.Töötud ja kodutud kontoreisse ning prükkar linnapeaks,lõpetab autor ning on väänanud kogu loo mõnuga üle võlli.
Varemalt juba ma tuumasin, et 101 äravalitu halamine teemal-meid ei saa valijad tagasi kutsuda,sest puudub vastav seadusepügal.Ent  lahendus on käeulatuses.Veterinaartohtri diagnoos- hädatapmine olekski kogu teema võti ning paneks selle kenasti lukku.Leebem variantki on mul välja pakkuda.Vaja oleks et iga valija võtaks aukohuseks esineda massimeedias vähemalt kahe oma saadiku äpardumisest ning suisa ebaõnnestumisest. Üks oleks kohalik ja teine üleriigiline polliitprost, kes selmet ausa tööga  leiba teenida isub juhitoolil petab rahvast ning tillitab oma valijaid.Alles meilt nõuti kohustuslikku keskharidust asi see siis sõnu paberile ritta seada oleks.Kui mõte on söödav,helistage kirjutage ja joonistage.Kontaktivõttu ootab himukalt teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment