Saturday, December 29, 2012

Auto ehitus sai jälle selgemaks

             Tänu taevaisale- asjaolude kokkulangemise tõttu tean nüüd,et Seat Altea XL on varustet kahe käsipiduritrossiga tavaauto ühe asemel. Saatsime Beriti  2004.a. auto remonti,sest ABS-i aju olevat töölepingu üles öelnud.Nii arvati Mustamäe autoteeninduses, aga Topautos kalibreerimiskatsel selgus, et hoopiski tagasillas pesitsev ABS-i moodul ja selles elunev andur igatsevad väljavahetamist.Eile õhtul helistati,et käsipiduritrosski tuleb uus panna.Teades,et eelmises värkstoas seda just vahetati,palusin vahetamisel järelejääv nö. uusvana tross autosse pista, et saaksin selgust, mis tegelt lahti. Siis kuulsin,et parempoolne olla vahetet, aga vasakpoolne on kinni ja piduritrummel jäätunud mis põhjustaski ratta kinnikiilumise sõidul.
Miks niipalju pinda sellele seigale kulutan.Sest minu, enda meelest autoga sinasõbra üllatus oli eile suur.Isegi hirmkallis kultusauto,MB Gelandewagen, mu lemmik, maakeeli mersudziip oli moarust etema lahendusega käsipiduri toime jagamiseks tagaratastele.Põhjarooste siiski sõi autot armutult,talviti sissesoolatud heast sõbrast tuli suure kurbtusega loobuda.Kuigi väliselt oli kompu.
Vat just vaid väliselt on kompu ka me ülitubli, Euroopa parim rahandusminister Jürgen.Kes elas eile taas välja oma frustratsiooni /või eruditsiooni/, kui kukkus põhjama Harta12 autoreid, kes petturlikke ülikuid olid kirunud.Maiade maailmalõpuennustusega Jürgen neid siduski,unustades asjaolu,et reformerite ajastu lõpp Maarjamaal pole kuidagi maailmalõpuga võrreldav.
Eilne humoorikas telesaade kirjeldas lõppevat aastat ning küsis,kumb oli põnevam meediapomm,kas Pyssy Riot või bussirajad Tallinnas.Libauudistes rääkis raadio sellestki, et seoses suurte pahandustega riigis luuakse aastal 2013 Pahandusministeerium.
Mang ennustab Eestimaale, mina Ameerikamaale. Jamaks neil peagi kisub,sest koolitulistamised jätkuvad ning nüüd on uudiseid Utah osariigist, kus ainsana on õpilastel lubatud koolitundi võtta kaasa käsitulirelvi, millele relvakandmisluba väljastet.Vat nüüd tegid ametivõimud relvakoolitusi õpetajaskonnale ning igal õpsil saab olema oma Colt, vms millega pahategijaid korrale kutsuda.
Kas õnnetud relvitud õpilased poevad pingi alla kui algab vaenupoolte tulevahetus arvamuste erisuse pinnal küsib nõutult ja hämmingus viibiv,vaid kolme soft-air püstolit omav
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment