Wednesday, December 12, 2012

Vaimukad inimesed mulle meeldivad

tabasin end taaskord mõttelt kui silmasin ETV uue muusikasaate elegantset nimetust FOLK JUU.
                   Eks ole ju kena,  ise nagu selle peale ei tulekski, kuigi esto-english võiks juba selge olla.
Ka ei tuleks ma sellele mõttele et meditsiiniajakirja Kroonika esikaanel kirjutada-Ärinaise autosalong täideti Makroflexiga.Sest rikuti tema eraauto salong,mitte automargiesinduse müügisalong,nagu pealkirjast ekslikult järeldada võib.Lahkukirjutatult poleks tekkinud kaksipidi arvamust,tahan toonitada.Aga kust sa leiadki tänapäeval keeleoskaja inimese meediatööd tegema.Isegi kõnelevas ja näitavas pressis kõlab alailma miskine tsenaarium. Ma mitte ei tea,kas see on loom või roog ning sööte seda kahvli või lusikaga...
    Müstiline kuupäev see tänane 12.12.12 nii et koguni 140 paari otsustasid end selle tähistamiseks lasta end sõlmida abieluköidikuisse.Pealinna Õnnepalees olla koguniste sisustatud kolm laulatusruumi,sest konveier polevat mahtunud  ainsasse tavalisse.Ju kõigutas mõne müstikasseuskuja veendumust see meedias ilmunud fakt,et kellegi veidi prominentsema kuju abielu,mis sõlmitud 07.07.07 lõppes siiski ning mees läks täna uue kaasaga uuele katsele. Kui seda ei nurja 21.12.12 arvatav maailmalõpp,ju siis elab noorpaar koos kaua ja õnnelikult.Miks mulle tundub, et kõnealune kodanik oli Musta pori näkku Raud, võiksite kontrollida tänasest meediast.
Päev oli tõesti põnev, kuigi mitte mu oma sisustatult.Oli oodata,et Saaremaalt saabub Metsakalju, Soomest Simppa ning Viimsist õeraas-ning kõik ühelsamal ajal. Enne keskpäeva selgus, et Simo tuleb siia hoopiski Pärnust ning astub läbi, olles teel Helsinki laevale.Kalju on juba Kullipesas ning väisab mind homme,Annika tuli just õigel  pärastlõunatunnil. Automaailmas käidud ning vajalik autovarustus ostetud.Päev sujus nagu ma ei lootnudki.Homme valvan,et Topauto õlid/lukksepad  mu Beriti auto ABS-i aju paika saavad ning jäämegi ootama lumevaba asfaldi saabumist -päriskülma või -sula,et lõpphäälestamine sooritada.
Sest auto,mis hakkab algaval aastal sõitma juba Luxembourgis,peab olema korras nagu Norras.Sest seal olevat alati kõik korras nagu vanarahvas teadis rääkida.Ja kust see noorpere peaks jaluletõusmise aegu veel seda rahakest võtma mis suht uue SEAT ALTEA XL sisse siis pista vaja.
       Juke vuriseb lumes nagu Singeri massin ega ole muretki et püsiv nelikvedu lahkus perest koos Grand Vitaraga.Ju siis oligi õnneks, et sobivat Wranglerit ette ei juhtunud.Kuigi himu oli. .Retrovariandi Toyota JP aga pole üldse Eestis müügil, sest kes jaksab neljaliitrisele nelikveolisele janukustutust osta.Nii hull pole isegi teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment