Friday, December 21, 2012

Mõningaid mõtteid seinast seina

        sest mida muud oskaksi teha kui heietada kupliall justui erisugust tuumamosaiiki pärast aegsasti valjakuulutet /sedakorda siis 150.korda/ maailmalõppu,mis pidi aset leidma minutit paarkümmend tagasi.NB. Tuuma on siin kasutet mõistes tuumama.Täpselt  maailmalõpuminuteil kell 13.11 mil mina võtsin aiaväraval vastu vist selle talve viimast puudelaadungit.Kuna ladu olevat saanud tühjaks ja mul kase-võrkkottidest üks puudu, mille asemel pakuti kolme leppa. Võtsin siis needki, et tublid poisid ei peaks viimaste jäänustega Tartumaale tagasi vurama. Vahetasime mõne sõna maailmalõpu-teemalgi.Transakutt küsis,kas mul pole kahju puid osta kuna ilmalõpp käega katsuda,mina kulutan raha. Avasin, et eks siis müün hädalistele,kes uksetaga kraabivad ja ahjutäidet müüa paluvad.Pole hullu, mul ka keldris veel mingid vanemad varud tallel.
        Kuna avastasin pärast poiste lahkumist,et kell juba 13.20 ning midagi hullu polegi juhtunud,läksin tuppa ja mõtlesin valada pitsikese konjaablit Hennessy, pinge maandamiseks või nii.Kuigi tegelikku pinget polegid olnudkid-sest mida hullemat võiks minu maailmas veel juhtuda.Lisaks sellele millises pulas olen mina oma tervisetasemega täna. Nii  jätsingi ampullile mütsi pähe.Jõuluõhtu alles ees, tekitasin hoopiski long dringi tugevdatud mahlast elik segu nr.3 valgest viinast ning sidrunimahlast.
Kaks pluss kaks liita pole sugugi raske.Otsustage ise,tänast maailmalõppu kartsid Maarjamaal kutsealade esindajaist enim juristid ja õigusloomega tegelejad. Miskipärast ka tippjuhid, ju oli neil palju kaotada...
Mõtlemise koht-pilguheit ajalukku näitab, et Jehoovatunnistajate maailmalõpulootustega liitus väga palju käsitöölisi, kes kaotasid tööstusrevolutsiooniga elatusallika ning ning võtsidki kõike toimuvat isikliku katastroofina. Minu küsimus-kas meie omamaised petturjuristidki pelgasid maailmalõppu kui isiklikku katastroofi-kuidas sa enam tillitad kasvõi Lutheri vabriku pärijaid kui metsadki kaovad lõõmavasse tulle.
Remark.Kuulates täna mingit suvalist TV-reklaami tekkis idee varustada hundijalavee-ampull tekstiga Rahulolu garanteeritud või saate raha tagasi.
Kõrvalepõikena hirmus moment eilenähtud klipist internetis.Kanadas juhtus selline lugu,et jalutas pere ca aastase titega kusagil pargis kui järsku sööstis taevast alla kaljukotkas,kes napsas tite küüniste vahele ja tahtis vist viia oma pessa,latsekestele maiustamiseks.Olles lennanud madalal oma neli-viis meetrit,pillas ta siiski kandami maha, sest tiibades polnud jõudu tõusta kõrgemale hästitoidetud väikelapsega. Kelle õnneks said vanemad ta kätte vigastamatult,sest oli paksult riides.
Mind hämmastas  Valve Kirsipuu ülesastumine eilses Pealtvaatajas.Kes väitis pea otsesõnu, et kui reformerid tõugatakse troonilt, läheb Eesti riik naabritest venelaste kätte.Kes ainult ootavatki,et saaks eestlaste riigi oma võimu alla...Vaat, kes räägib-tema sõbrad just elamislubadega hangeldavadki,mitte mina. Selge siis, et vene kaarti lauale laksates saate jätkata oma sigadusi, seltsimehed.
Ligilähedasel temal e. suurte poiste muredest veel. Vastuseks inglaste eilsele avaldusele,et ju peab euroliidust lahkuma, arvas me kultuuriminister Rein Lang, et astugu välja jah kui tahavad. Seepeale leidis välisminister Paet, et nii pole ilus öelda. Huvitav, miks selline teema just niimoodi tõusetus. Kas on taustaks AnnaMaria Galojani juhtum,keda ühises liidus olles saaks ehk kättegi. Kui inglismannid liidust põgenevad,jääbki süütu neidis Big Beni lähedusse. Pealegi on vargaplikast jõulumüügil koguni kaks raamatut-üks meditsiiniajakirja kaastööliselt, teine väidetavalt süütu neidise enda sules pealkirjaga Kuidas minult varastati miljon.
Minu õnneks pole see temp vaegurist vanahärra puhul võimalik. Kuid kurbnaljakaid asju juhtub.Topoauto lukksepad, keda äsja kiitsin, said hakkama kummalise tembuga. Paigaldasid mõni päev tagasi ABSi aju,mille vigaduse tuvastas üks remonditöökoda.Täna seda autoesinduses pärast väljavahetamist häälestades selgus,et viga oli hoopiski tagasilla plokis,mis selle ajuga kontaktis ning mille andur olla töölepingu üles öelnud.Nüüd läheb SEAT tuleval reedel värkstuppa tagasi,et lõplikult korda saada.
Siit ülesanne minule.Moodsa auto salavigurid peab ise ära õppima,et kodusel teel viga tuvastada,sedastab paadikapten Neemo E Poldre 
Sest retroauto mootori kapremonti teha,poolassi vahetada ja süüdet sättida juba oskan.Gene remont pole kah tundmatu teema...

No comments:

Post a Comment