Wednesday, December 26, 2012

Minevik tuleb meelde

kui loen,mida väidab EPL ega usu oma silmi.Veenduge-
Peamine hinnatõusumootor on see,et inimesed OOTAVAD HINNATÕUSU. No tule taevas appi,kas tõesti usute veel tänagi kommunistide jaburdust, et kui sovjetiajal kompartei käsul tõsteti kordades kulla ja vaipade hinda.ning siis põhjendati seda järgmise totra  väitega  VASTU TULLES TÖÖRAHVA LAIADE HULKADE PALAVATELE SOOVIDELE TÕSTETI LUKSUSKAUPADE HINDU...ja seda serveeriti tõepähe...Kuna need tublid seltsimehed kes meid täna endiselt hunt teab kuhu  juhivad, võivad samuti mäletada möödunut,sedasi on neilgi vastav vabandus varnast võtta.
Ent millega võivad end välja vabandada seltsimehed Kremli lähistelt -nende pühakoda Lenini mausoleum-on hakanud tublisti vajuma ning vajab uuesti ülesehitamist lausa vundamendist alates. Püha kuju juurde saavad massid ikka,sest punaiidoli majake kaetakse taasehitamise ajaks suure presendiga, jumalateenistusi ei tohi katkestada,Vabandama aga peaksid nad seepärast, et suure riigi ainus tähtis vaarao hauakamber, suisa püramiidi asendaja oleks pidanud kestma sajandeid.Ju selle rajasid stroibati sõdurid või eluaegsed vene poliitvangid,et lagunemine sisse programmeeriti.
Medali teine pool väidab,et kui kikkhabe oleks kuudikese alla maetud,vajuks see ikka-sest laip ju kõduneks. Kalmuaedas hauakohad ikka vajuvad kui koolnukese maine kest ära kustub, nagu teate.Siit oleks paslik siirduda teemaga otse SENS Foundationi teadusjuht Aubrey de Grey-le,kes just esines Princetoni ülikoolis väitega
Me ei tea,kui vana on praegu esimene inimene,kes elab 150-aastaseks,kuid esimene inimene kes elab 1000-aastaseks on praegu peaaegu kindlasti temast rohkem kui 20 aastat noorem.
Olgu tõe huvides lisatud,et toda teadmameest kannustab idee pigem hea tervise juures ja nooruslikult elatud elu,mitte lihtsalt igavese elamise väljavaade.Uljanov elas ju ka tervislikult kui suure mässu valla päästis ja endale ning punalähikondseile paradiislikult küllusliku elujärje võimaldas.Siit edasi loomulik küsimus-kas meie kutsutud ja seatud persoonid elavad ikka tervislikult üldsuse arvel endale lubatud piisava heaolu juures. Küsimus on täiesti vastatav,aga vastus tuleb vist küsitav
usub teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment