Thursday, July 1, 2010

EestiPoiss

jälle pildil tagasi. Puhanud eilsest maratonmatkast ARKi, tühermaa taha ja sealt Marjasse-moblaklahvistikku vahetama.Pärast veel Mooni kus trehvasime Liizaga et koos autos kodo veereda.Jalad surisesid all pikast kulgemisest-mõtlesin juba,et kui kõndimine tõesti alandab vererõhku, on see mul peagi nulli piirimail. Ja hea naljata ei tohi mööduda päevagi:meenus hiljutine kild inimkonna tekkest.Mis olnud väike hüpe inimesele, aga suur hüpe konnale(?)
Ka oli suur edusamm Obamal,kes küttis viimast-seni viimast vene spiooni.Üheteistkümnendaks osutus kena tumedapäine slaavitar,kes oli aasta tagasi abiellu heitnud kellegi kanadalasega et ikka korralikult legaliseeruda.Seks ja spionaaz käinud läbi aegade käsikaes.Meenutame koos Tsapajevi head tulemust,kui oli nakatanud oma rühma kuulipilduri Anjuta süüfilisse ning saatnud näitsiku rindejoone taha, valgete tagalasse. Meie bioloogiline salarelv, teatas komandör pidulikult oma tentsikule Petjale.
On minulgi väike salaplaan sündinud kuidas pääseda oma talvisest külmast toast. Saksamaal satuksin hallitrellihotelli, uudistama triibulist kuud või ruudulist päikest, kui pistan moblahelinaks vana Aadu kõne.
Elagu Euroopa Liit ja Shengeni lepe! Näen siin tões ja vaimus ühinenud Euroopa tõelisi väärtusi.Tahad pääseda riigist,kus terve viiendik elab vaesuses, korralikku täisteenindusega hoiumajja teises ja rikkamas liiduvabariigis- oledki teretulnud.
ARKis kuulsin,et Kaarpalu pesitseb nüüd Maanteeameti peamajas kuid vastused sain ikka,Tallinna kontori peaspetsialistilt.Kord auto arveltvõtuks ning utiliseerimiseks on nüüd selline,et viid väsinud rondi Kuusakoski rauahundi lõugade vahele ning sealt saadud utiliseerimistõendi alusel oledki registripidaja juures tagasi-ja pole enam lugupeet autoomanik, keda kilulinna meer tahab lüpsta kui oma Hundisilma talu kitse.
Ka väitis ametimees,et polevat võimalikki regada auto oma nimele leitud tehnopassi alusel-olevat ikka vaja mõlemapoolset avaldust. Vastav lugu ilmus hiljuti meediasse kus üks jorss kurtis et tema polevat oma autot müünud kuid ilma jäänud tollest ometi.Mina näen siin korruptsiooni ilmingut-kellelegi maksti,et ta vormistaks auto omanikuvahetuse vaid avalduse põhjal ning pelgalt ühe osalise kohalolekul.
Ainult korruptsiooniuurijate laua taha ei paista kätte,mis elus tegelikult toimub.Sest pilt peab ju ilus olema mida me Brüsselisse teatame?
Sovetiajal teatasime Moskvale,et meil igas põrsaperekonnas seitse väikest sigudikku sirgub. Neli andke meile, kolm jätke endile, vastati Kremlist. Kurbloolisus peitus selles,et igal emisel neli põrsast vaid oligi.Ja kui Moskva nad sai,jäidki meile tühjad pihud. Ja lagedad letid,kus ainult seajalad ja-kõrvad.
Rahvas ilkus,et sigu on vist hakatud tapma lõhkeainega-liha lendab Venesse,jäägid kukuvad meile maha(?)
Lõpetuseks küsiks,kas väike Balti tiiger pole läinud liiale oma IT koolitusega? Just selgus,et uus Elisa kõnekaart,kolmesaja eegu eest mobla pluss kõneaeg erutas ja ärgitas õpitut rakendama patsiga poisse, kes suutsid panna kõnekaarti kõnesid tiksutama teisele moblakaartile mis toodab raha iga sissetulnud kõne eest...
Kas pole edumeelne lahendus päevil, mil riigi kodanikkonna eliit väsimatult tegeleb rahvalüpsiga ning käsi rüppe laskmata nuputab aina uusi lahendusi?
Püsige elus
saatuse kiuste!
Parimate tervitustega
teie metskapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment