Sunday, July 18, 2010

EestiPoiss

tunneb jatkuvalt heameelt ja seda kahel põhjusel.Et hing sees ja Issand pole konnaks loond.Kolmas süü selles,et Markko Märtini võidukäik jätkub.Ott Tänak oma N-rühma autol paneb südikalt vastu,kruvib pinget. Leedukas Vasaraudzis katkestas tänasel rallipäeval teiselt kohalt.
Autoteema jätkuks. Räägime Patrikuga sääskede tõrjumisest ja seigast,et minu vasak käsi ei lase vereimejatele karmilt vastu astuda.Liiza talvise autokooli läbiteinud noorsand teab õiget vastust:kui sääsk tuleb,näita talle Stop-märki(?) Supervaimukas lähenemine ju,kas pole?
Vähemvaimukas pole ka Luigepoju Expresseni pedeseltskond,kes äsjase Õllesummeri esineja Scissor Sisters kohta üllitab Lauri Tikerpe loo /plaadiarvustuse "Fataalne geidisko maailmalõpu bakhanaalil",kus
suud janunemas vedeliku ja võõraste keelte järgi.Valuga palistatud karm seks ja vägivald,higist pärlendav nahk kisendamas võõraste valkude järele... Maasikaks pedetordil on termin:
seksuaalgladiaator. Homomaailmas lendlemise kõrgemat pilotaazi esitletakse uusima toote:pederadari tutvustamisega. Tegu olevat tasuta lisavidinaga iPhone,i juures nimega Grindri.Väga vajalik suurrahvustel, kes piiravad sündivust riiklike meetmetega.Levitage tasuta uut aparaati-ja eimingit iibeprobleemi,pakun. Sest ruudulisele põhjale kuvatakse,kes on naabruses sebivad pedemehed ja kuidas nad välja näevad ning isegi seda,kaugel füüsiliselt asuvad.Nii muutuvad tarbetuiks Sauna uulitsal Angeli klubis jagatud helkurid,mille järgi oli pimeduses taskulambi valgel hea tuvastada kus asub vajalik sihtmärk ehk pedro. Miks teemale nii pikalt pühendusin? Sest et SopaLehe pedetoimetus,nagu kommijad kutsuvad,pole eales suutnud nii süvitsi peffateemasse pugeda.Siin on nädalehel selge eelis- võimalus käsitletavasse teemasse siseneda selmet kiiruga pedikuprobleemist üle käia, kuna lehe ilmumistunnike läheneb.
Pedetoimetus on välja selgitanud, et kõrgseltskonna mustikavennad: A-klassi pederastid ehk geikonservatiivid ei huvitu pedeõigustest ega -paraadidest,leides:need on piinlikkusttekitavad ning läbikäidud etapp. Toimetus resümeeribki:kärarikas ning vikerkaarelippudega pedeparaad on lapsik koos oma politseiaheliku ning lamendiga. Soovitus Baltimaade tagaukse-sõpradele on: kasvage suureks ja tegelge tähtsamate asjadega!
Mida kõigile harrastajaile soovibki
heteromees ja metskapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment