Wednesday, July 14, 2010

EestiPoiss

no ei suuda kuidagi rahuneda painavast ideest: asuda meie tsaari kukutama. Kes ülbelt kilulinna valitseb ja rahasaaki varitseb. On ju nii,et ajukahjustusega inimene ei ole täieliselt vastutav oma mõttetegevuse eest? Meil tegutsevad tublid maffiaadvokaadid Gorkin ja Sillari,kes väärilise tasu eest iga juhtumi enesekaitseks formuleerivad.Miks ei tohi ajuinvaliid oma autot kaitsta kui tal selleks kõik õigused ja võimalused ning kaks õhkrelvagi-pikatoruline ühelasuline ning poolautomaatne Sig Saueri koopia, millest võib 22 kuuli ühtejärge paharettide pihta läkitada.Kui täis balloon gaasi sees ning täispide pesas istub.
Sest on ju kuidagi sovjetlik lähenemine karistada invaliide selle eest,et keegi kusagil võltsib tasuta parkimise kaarte nagu mulle kaks eri paigas töötavat linnavalitsuse ametnikku väitsid. Et nö igaks juhuks tehakse trahvid ära kui kahtlusi tekib(?) Ja teinegi näide varrukast: mul tekkis kunagi maamaksu võlake,kaks ja pool tuhat eeku. Ning et tänavu on sajad ärimehed oma kokkuostetud maade eest riigile võlgu kümneid miljoneid maamaksu-pandigi kõigile pika puuga.Kontod arestiti.Vene armees oli kah nii,et kui roodu kasarmus üks voodi korralikult tegemata, karistati kõiki kaassõjamehi toimkonnaga. Või hilines üks 120-st roodu sõdurist rivvi,said jälle kõik täislaksu: hambaharjadega väeosa peldiku nühkimist...Nüüd ilmneb ju sama tendents-kommunistlik kasvatus särab läbi trikoloorse riigi kauni sinitaeva.Kas pelgalt seepärast, et NLKP Kõrgema Parteikooli seltsimehed meid juhivad?
Veel tsaari kukutamise variandist.Kui mind mentide poolt kinni nabitakse Lappu-Liisade pihta paugutamise eest,vajan ma avalikku hukkamist.TV-ülekandega kohtuprotsessi kus saan avalikult välja öelda kuidas parkimiskorraldaja Valika, mis oli tuntud tumerohelise Marek Strandbergi firma, kolmel aastal ühtejutti kogu rahasaagi kaukasse toppis.Seletades,et 8,11 ja kolmandal aastal suurem arv miljoneid parklatulu kulusid tolle ettevõtte enese eksistentsiks ning üle ei jäänud midagi(?)
Teine point on Harjuoru tenniseväljakute äsjane libistamine Wris Toursi omaniku haldusse,misläbi sinna autoparklad sündisid. Dokumendi sajatuhandelise kinkekaardi eraldamisest leiategi tolle firma raamatupidamisest,kel huvi.
Vat need kaks elulist seika saan välja tuua ainult avalikul kohtuistungil,kus arutatakse justkui minu süüasja-relvastatud vastupanu avalikule röövimisele. Paraku täna ei tundu olevatki teisi võimalusi ülbe tsaari troonilt raputamiseks. Kes just ärandas kümme miljonit Mati Kaalu lemmikute söögiraha,et Tallinna sünniks Kesktelevisioon. Kui vene rahva uus lemmik Herman Simm kaifib Tartu vastse hallitrellihotelli mugavusi, tasuks ehk minulgi mõnda aega sealt triibulist päikest ja ruudulist kuud kaeda. Muidu jälle muretse terve talve,et tuba na külmavõitu ja puid pole. Ja neljatuhandelise pinsi puhul ei määra kesikud sulle ei talvekütet ega -kartuleidki, pigem söödavad sigadele...
Veel satikate elust.Tundub,et linnasääsed taibumad on kui Hiiumaa omad.Praegu maanduvad vereimejad ainult mu halvatud vasaku käe taha kehapinnale,kus ma neid tappa ei saa.Parema käe tööpiirkonda ei laeku mitte üks janune põriseja. Mere taga nad küll seda vahet teha ei mõiganud.Laekusid sinna kuhu jumal juhatas...
Õhtulehe väitel on meil elu justkui Aafrikas-päeva keskmine tervelt 27 kraadiga plussis.Kuumarekordid siin või seal varieeruvad 33 ja 35 vahel.Hommiku-tv näitas sedasama Beijingi kohta,kus Berit ja Eero oma suve veedavad.
Üks hea uudis kah.Mo Liiza ei kipugi enam kuumaga sinna mere taha meditatsioonilaagrisse.No mis sa seal ikka teed,kui soojus,poisid ja parmud muudku kimbutama kukuvad.
Pigem läheks koos augusti alguseks kui Tahkunas tuletorni all etenduse käigus Marseille sadamakõrts avatakse.
4..6 aug. lavastub Marcel Pagnoli "Tuulesaared",mis toob välja seose Prantsusmaa ja Hiiumaa vahel. Ma teadsin juba aastaid,et Tahkuna tuletorni sisemuse teraskonstruktsioonid valmisid 1874 Pariisis samas tehases kus Eiffeli torni detailidki.
Tähistatakse sedasi Tahkuna torni 135.aastapäeva ja sealt juubelilt ei tahaks puududa mitte. On mul ju meremehe triibusärk ja kaptenimüts ning isalt varuks õunapuust tehtud piip. Paras just trahteris puristada. MTÜ Arhipelaag avab tuletorni õuel ülisuure telkimisplatsi kus väsinud meremehed võivad pärast prassimist varju alla variseda.
Vat sealt ei tohi mina kui veendunud /ja maandunud/ suvehiidlane teps mitte puududa!
Jääge terveks!
Parimatega
endisel teie
metskapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment