Thursday, July 15, 2010

EestiPoiss

tegi just oma terasele ja nutikale Patrikule testi:küsides,kas nooruk teab,mis elukas on jahikoer? Vat minu luikvalge bolonka sugulane, pisike kööginuustik Sissy ongi tubli jahikoer, kellega hundijahile minnes on saak kindel. Kui hunt kohtab alati klähvivat Sissyt,väidab too: mina olen koer.Hunt kukub naeru lõkerdama ning naerab ennast lõhki.Ja meil hundu käes nagu maastleitud. Karl Patrik vaatas mulle arusaamatuses otsa ja jäi teabe üle mõtlema. Näis,millise oma versiooniga noorsand õhtul turule tuleb?
Aga Liiza võiks küll minna Nõmme turule oma uuelaadse, Marju kilekotitehnoloogia abil valmistet tootega:"Karmi mehe soolakurk" Sai just õllega ära degusteeritud ning valge klähmaka juuresolek tundus olevat vältimatu-see tuleb võtta ampullist,kus kandilise piimapaki sisse kuubikuna jäätatud pudelike hundijalavett kuulub tõelise meesisendi lifestyle,i juurde.Veel suisest õllemanustamisest.Ajal,mil meedia pajatab kõrge temperatuuriga kaasnevast veekaotusest. Nomidajuttu-minu väärt organismusest kaob ainul õlu-nii et rääkigem pigem organismi õllekaotusest...
Hetki sitten vallandus päästev vihmasabin,mis jahutab ülekuumenenud kehi ja me aiarohelust. Tore-tore!
Mis aga pole üleüldse tore,et kui seni vastandasid end riigile ainult kilulinnas võimutsevad kesikukärsad,siis nüüd asus sellele rindejoonele ka Hiiu maakond. Otsustage ise: ajal mil Stenbocki poisid tõstavad omariikluse finantside päästmiseks alkoaktsiisi ja suravad käibekale paar prossa ning sm Savionu lajatab paadi- ja ostlemismaksuga,on hiidlased otsustanud pidada Hiiu Folk maha alkovaba pidustusena.No on sul sõnu,Küla-Karla?
Pole ilus sedasi, alatul kombel riigi alustugesid saagida,te igavesed vandiraiujad ja kohvilähkrid!
Rohke Debelakk oma tänastes Libauudistes näitas üles suuremat riigimehelikkust.Väites,et kuna salajoodikud tarbivat ära vaat et kogu salaalkoholi,tuleb elanikkonda julgustada rohkem ja avalikult riigiviina kasutama.
DigiTv ümber käib suur piikide murdmine- osa Eestimaast olevat ajuti telepildist ära lõigatud.Kui Viasati neidis mullusuvel väitis,et mingu ma paduvihmas välja ja kuivatagu ära oma SAT-TV taldrik(?),siis valitsuskomisjoni peamees Jüri Pihel andis täna hoopiski arukama seletuse.Suurema saju korral tekib signaalilevi ette veesein,millest pole võimalik läbi murda.Pakuti ju vahepeal teisigi ulmelisi nägemusi.Riias asuv saatejaam vajab turgutamist või et siis kosmoses uitav TV-satelliit saavat märjaks...
Ise te saate märjaks kui kukute kasutama Libauudiste uusimaid autosuplusrandu.Kus tänini veepiirile sõitvad rullnoksid saavad sõita mööda kaldabetooni oma plekkpruutidest lemmikutega otse merre.
Kommentaarid on liigsed.
Jääge terveks!
Igavest teie
metskapten Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment